Mentor - instrukcja

Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.

Moderator: GTW

Mentor - instrukcja

Postprzez mivi » 10 mar 2007, o 15:58

Jakiś czas temu szukałem sobie Mentora i znalazłem (niby miał działać bez hasła). Sporo czasu zajęło mi jego instalowanie (bo szczerze mówiąc po instalacji sam się natrudziłem żeby go "poskładać"). Tutaj pojawia się problem. Ma ktoś może instrucję do tego? Chodzi mi dokładniej o te obrazki, ktore pojawiaja sie na poczatku i trzeba wpisac kod. Jakby ktos wiedział zkąd można to ściągnąć to proszę o pomoc.
mivi
 
Posty: 34
Dołączył(a): 10 mar 2007, o 00:14
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez olesio » 10 mar 2007, o 16:22

Na www.planetemu.net jest - o ile sie nie myle - "poprawiona" wersja gry. Tutaj.
Pozdrawiam: olesio

"Cel uświęca środki"
olesio
 
Posty: 757
Dołączył(a): 26 gru 2003, o 20:57
Lokalizacja: Szczecin
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez mivi » 10 mar 2007, o 22:30

Właśnie stamtąd mam i szczerze mówiąc nic nie daje. W ogóle ta gra jest jakaś skopana. Cały czas prosi o dyskietkę nr 1 w napędzie. Może ktoś ma wersję "poprawioną", którą da się normalnie zainstalować? :)
mivi
 
Posty: 34
Dołączył(a): 10 mar 2007, o 00:14
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez NoOne » 11 mar 2007, o 14:30

ja mam wersje która działa, nie pamiętam skąd sciągalem ale chyba z planetemu
Odpalajta swe motóry, zakładajta ala skóry
Avatar użytkownika
NoOne
 
Posty: 431
Dołączył(a): 15 cze 2003, o 14:29
Lokalizacja: Częstochowa
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez mivi » 11 mar 2007, o 16:01

Ściągnąłem tę "poprawioną", ale wypytuje mnie o 5 dyskietkę. Ściągnąłem więc tę 5 nie poprawioną. Potem nie chce się folder otworzyć. Jak się okazało zainstalowało się nie tam gdzie trzeba. OK. Przeniosłem, otworzyłem, odpaliłem, każe mi włożyć 1 dyskietkę (mimo, że gra jest na dysku). Jak próbowałem odpalić z dyskietki to też mnie wypytuje o kod.
mivi
 
Posty: 34
Dołączył(a): 10 mar 2007, o 00:14
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez NoOne » 12 mar 2007, o 14:42

jak bede mial troche czasu to zrobie zdjecie tych ikonek (tabela kodów). wrzuce na kompa i ci przesle
Odpalajta swe motóry, zakładajta ala skóry
Avatar użytkownika
NoOne
 
Posty: 431
Dołączył(a): 15 cze 2003, o 14:29
Lokalizacja: Częstochowa
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez mivi » 12 mar 2007, o 21:48

Jakbyś mógł to byłbym wdzięczny. Dzięki z góry :)
mivi
 
Posty: 34
Dołączył(a): 10 mar 2007, o 00:14
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Anthrox » 12 mar 2007, o 23:37

Ja mam oryginalną grę i oryginalną instrukcje z kodami.

Crack jest taki upierdliwy, ze po normalnej instalacji nie dziala.

Z samych dyskietek jak sie odpala mozna co badz wpisac.

NoOne - swego czasu zeskanowana instrukcja byla do sciagniecia z www.emulacja.net, ale Blood musial wywalić i wstawić tylko link do kupienia.
Anthrox
Mistrz Mortal Kombat 2
 
Posty: 1244
Dołączył(a): 19 sie 2005, o 17:14
Lokalizacja: woj. wielkopolskie ;)
Punkty reputacji: 1
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez mivi » 13 mar 2007, o 02:57

Też miałem oryginał, ale oczywiście gdzieś musiała się instrukcja zapodziać (nie ma to jak mieć siostrę, która wszystko gubi) :)
mivi
 
Posty: 34
Dołączył(a): 10 mar 2007, o 00:14
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez olesio » 14 mar 2007, o 00:46

To trzeba skarcić siostrę, a tak poważnie to zobacz na PW.
Pozdrawiam: olesio

"Cel uświęca środki"
olesio
 
Posty: 757
Dołączył(a): 26 gru 2003, o 20:57
Lokalizacja: Szczecin
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez NoOne » 14 mar 2007, o 09:19

mivi podaj maila to Ci przesle, chyba że już masz od Olesia
Odpalajta swe motóry, zakładajta ala skóry
Avatar użytkownika
NoOne
 
Posty: 431
Dołączył(a): 15 cze 2003, o 14:29
Lokalizacja: Częstochowa
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez mivi » 14 mar 2007, o 17:01

Na PW nic nie mam :? A maila wysłałem Ci na PW :)
mivi
 
Posty: 34
Dołączył(a): 10 mar 2007, o 00:14
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez olesio » 14 mar 2007, o 17:12

Wysłałem jeszcze raz, chyba cosik sie skopało z PW, bo raz miałem błąd, że
server smtp nie odpowiada, pisal tez do mnie Thomas ktoremu wyslalem PW,
a on nic nie dostał, mam nadzieje ze teraz doszlo jak nie to podaj maila to wyśle.
Pozdrawiam: olesio

"Cel uświęca środki"
olesio
 
Posty: 757
Dołączył(a): 26 gru 2003, o 20:57
Lokalizacja: Szczecin
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez mivi » 14 mar 2007, o 17:28

Dzięki Olesio. Myślałem na początku, że tylko Zaklętą Wyspę wysłałeś, ale widzę, że instrukcję od Mentora też :) Dzięki stokrotne :)
mivi
 
Posty: 34
Dołączył(a): 10 mar 2007, o 00:14
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez mivi » 14 mar 2007, o 20:19

OMG teraz znowu czarny ekran się robi po pierwszym wywiadzie :| Czemu tylko ja mam takie problemy? Padam normalnie :|
mivi
 
Posty: 34
Dołączył(a): 10 mar 2007, o 00:14
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Następna strona

Powrót do Gry

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości