Uchyle rąbka tajemnicy, jest przygotowywany slave do WHDLoad do tej gry, który właśnie testuje.
Supportować on będzie wersje: originalną, zainstalowaną na hd z ppa.pl oraz angielskojęzyczną ze
strony Wanted Teamu. Jednak chciałem przejść calą grę i przekonać się czy wszystko działa, lecz
zarowno w wersji oryginalnej polskiej, zcrackowanej polskiej, jak i angielskiej nie moge z drzewa
przy użyciu kija od miotly strącić hubę Kokoszem. Próbowalem z różnych miejsc i albo mówi mi że
za daleko albo po kliknięciu nic się nie dzieje, huba jest dalej na drzewie i nie pojawia się w ogóle
w kieszeni. Próbowalem też pod wersją bez slave'a także to nie jest wina slave'a na pewno, razem
ze mną próbuje Anthrox i autor slave'a, ale temu drugiemu jak i mi się nie udało. W wersji dla PC
nie ma z tym problemów, bo specjalnie pobralem i porównałem. Ale wiadomo wersja PC, pozwala
na zapis więcej niż dwoch gier i te apisy gier się różnią od pecetowych oczywiście - bo to zupelnie
dwie odmienne wersje. Dlatego prośba do kogoś kto przeszedł grę. Aby, nie wiem zrobil mi może
jakiś screneshot czy filmik z pod WinUAE jak strąca te hubkę. Do Strefie Zrzutu wrzuciłem save'y
dla dwóch wersji - polskiej oraz angielskiej. Może mistrzu Shoonay coś doradzi, bo wiem że jeśli
chodzi o wersję polską HD w LHA z ppa.pl to pod Kokoszem jest zapis gry tuż przed koncem i w
kieszeni jest ta glupia huba, a grę da się skończyć używając tylko jednego liscia na dziutze co ją
zbójcerze wykopali, a dugiego na studni. Proszę o wszelkie podpowiedzi, bo ja już do momentu
strącenia huby, grając zgodnie z solucją na http://adventure.klasyka.do.pl/html/solucje.htm z
ponad kilka razy doszedlem i ciągle nie udaje mi się strącić jej z drzewa, nic się nie dzieje - po
kliknięciu na nią, a jak jestem zbyt daleko to Kokosz o tym mówi. I z góry dziękuję za tipsy