Nie moge zapisać gry kajko i kokosz A500

Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.

Moderator: GTW

Nie moge zapisać gry kajko i kokosz A500

Postprzez Aleksiej24 » 14 mar 2013, o 20:03

Witacjie
ostatnio bardzo daleko doszedłem w kajko i kokosza i wiadomo wystarczy maly błądi klops
widzialem że jest opcja że mozna zapisac gre -oczywiscie na amidze 500
no to wchodze w opcje daje zapisz - pojawia sie komunikat żeby włożyć czystą odbezpieczona dyskietke i żeby nacisnac lewy klawisz i powinno sie zapisać , I NIC dyskietka którą wlożylem byla sformatowana i odbezpieczona
Niewiem dlaczego tak sie dzieje
pomoże ktoś?
Aleksiej24
 
Posty: 9
Dołączył(a): 13 mar 2013, o 20:13
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Nie moge zapisać gry kajko i kokosz A500

Postprzez norbi » 14 mar 2013, o 22:35

nie wiem skad masz gre na na ppa.pl jest oryginal oraz informacja na temat dyskietki SAVE
http://www.ppa.pl/rodzynki/kajko-i-kokosz.html


Kod: Zaznacz cały
Uwaga! Przed rozpoczęciem gry należy przygotować czystą dyskietkę, której nazwa powinna brzmieć "Zapisy". W przypadku gry z twardego dysku należy przypisać komendą Assign logiczną nazwę "Zapisy:" do dowolnego miejsca na dysku, w które ma następować zapis stanów gry.
Avatar użytkownika
norbi
Moderator
 
Posty: 2014
Dołączył(a): 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja


Powrót do Gry

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość