hired guns problem z uruchomieniem

Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.

Moderator: GTW

hired guns problem z uruchomieniem

Postprzez endrju » 17 paź 2013, o 11:21

Tym razem mam problem z hired guns
Mianowicie przy wyborze postaci nie da się sterować kursorem a więc wybrać postaci a co za tym idzie nie da się zagrać.
Jakieś pomysły jak to rozwiązać?
endrju
 
Posty: 35
Dołączył(a): 16 lut 2004, o 15:14
Lokalizacja: Kraków
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: hired guns problem z uruchomieniem

Postprzez norbi » 17 paź 2013, o 16:15

moze wiecej szczegolow?
jak wersja gry, jaki komputer, itd itd
Avatar użytkownika
norbi
Moderator
 
Posty: 2014
Dołączył(a): 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: hired guns problem z uruchomieniem

Postprzez endrju » 17 paź 2013, o 23:23

aga hdd ściągana z whdownload
endrju
 
Posty: 35
Dołączył(a): 16 lut 2004, o 15:14
Lokalizacja: Kraków
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: hired guns problem z uruchomieniem

Postprzez norbi » 18 paź 2013, o 17:45

wiecej szczegolow, szczegolnie o ktorych napisalem wczesniej
Avatar użytkownika
norbi
Moderator
 
Posty: 2014
Dołączył(a): 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: hired guns problem z uruchomieniem

Postprzez endrju » 18 paź 2013, o 19:07

1.0 Hired Guns 1 MB tak pisze :)
endrju
 
Posty: 35
Dołączył(a): 16 lut 2004, o 15:14
Lokalizacja: Kraków
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: hired guns problem z uruchomieniem

Postprzez norbi » 18 paź 2013, o 19:29

malo informacji!
uzywasz emulatora czy Amigi ?

ps.
w taki sposob to dlugo bedziemy pisac zanim dostaniesz odpowiedz.
Avatar użytkownika
norbi
Moderator
 
Posty: 2014
Dołączył(a): 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: hired guns problem z uruchomieniem

Postprzez Anthrox » 13 gru 2013, o 22:58

Prawdopodobnie kolega nie ustawił sobie w opcjach emulatora myszki lub coś w ten deseń.
Szkoda, że temat porzucił i się nie przyznał co tam nabroił :wink:
Anthrox
Mistrz Mortal Kombat 2
 
Posty: 1244
Dołączył(a): 19 sie 2005, o 17:14
Lokalizacja: woj. wielkopolskie ;)
Punkty reputacji: 1
Dobra reputacjaZła reputacja


Powrót do Gry

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości