Skarabeusz -- zabezpieczenie

Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.

Moderator: GTW

Skarabeusz -- zabezpieczenie

Postprzez Anthrox » 11 sty 2015, o 04:01

Witajcie,

czy ktoś posiada oryginalną instrukcję do Skarabeusza?
Jest w niej notka co należy zrobić, aby zabezpieczenie antypirackie wyłączyć.
Chciałbym je najpierw wyłączyć "po bożemu" zanim je usunę -- miło byłoby mieć bazę do porównania :)
Anthrox
Mistrz Mortal Kombat 2
 
Posty: 1244
Dołączył(a): 19 sie 2005, o 17:14
Lokalizacja: woj. wielkopolskie ;)
Punkty reputacji: 1
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Skarabeusz -- zabezpieczenie

Postprzez Anthrox » 12 lut 2015, o 17:28

Widzę, że nikt się nie podzielił sposobem.
Mam dobrą nowinę -- szczegóły w poście:
http://forum.thecompany.pl/topic3814-77 ... tml#p52008

Chwilę jeszcze potrzymam Was w niepewności co należy zrobić, aby zagrać w pełną wersję -- najpierw chcę złamać zabezpieczenie gry, opublikować exeka i wtedy psem ogrodnika przestanę być -- podam sposób.
Chyba Wirusie nie miałeś oryginała Skarabeusza, skoro milczysz -- bo z Chińczykiem pięknie mi pomogłeś :wink:
Anthrox
Mistrz Mortal Kombat 2
 
Posty: 1244
Dołączył(a): 19 sie 2005, o 17:14
Lokalizacja: woj. wielkopolskie ;)
Punkty reputacji: 1
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Skarabeusz -- zabezpieczenie

Postprzez JanJanuszJa » 18 sie 2015, o 13:50

I co? Coś w temacie drgnęło? Bo kurczę, myślałem, że już-już moje problemy się rozwiążą. A tu kicha.
JanJanuszJa
 
Posty: 3
Dołączył(a): 17 sie 2015, o 12:17
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Skarabeusz -- zabezpieczenie

Postprzez norbi » 18 sie 2015, o 16:54

Kliknij kilka razy w środek
Avatar użytkownika
norbi
Moderator
 
Posty: 2014
Dołączył(a): 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja


Powrót do Gry

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości