Dwa dema

Dyskusje na temat amigowej sceny.

Moderator: GTW

Dwa dema

Postprzez doda » 22 gru 2004, o 15:06

Poszukuję dwóch demek z amigi , w pierwszym demie były kibelki które grały deskami klozetowymi w rytm muzyki , w drugim demie stała wieża i dwa głośniki po bokach i były chyba trzy utwory do wyboru . :lol:
Avatar użytkownika
doda
 
Posty: 94
Dołączył(a): 26 lip 2004, o 22:35
Lokalizacja: WROCŁAW
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Łysy0800 » 30 gru 2004, o 13:11

Może być ciężko, bo to drugie to jakiś music disc.. grupy scenowe wydawały kiedyś utwory swoich muzyków z graficzną oprawą..
Avatar użytkownika
Łysy0800
 
Posty: 505
Dołączył(a): 19 kwi 2004, o 12:03
Lokalizacja: Wrocław
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez doda » 23 sty 2005, o 19:51

Przy małej pomocy udało mi się znaleźć demko z kibelkami
jest to demo grupy ,, Crusaders pt: Audio-X " niestety mam
mały problem z tym demkiem , przy zmianie jakiegoś utworu
całkowićie psuje mi się obraz i wywala od nowa ,demo ściągnełam
ze stronki back2roots . :)
Avatar użytkownika
doda
 
Posty: 94
Dołączył(a): 26 lip 2004, o 22:35
Lokalizacja: WROCŁAW
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Łysy0800 » 25 sty 2005, o 13:33

Może to demko wymaga 2mb chipu albo AGI?? Jest też taka możliwość, że ta druga dyskietka jest po prostu walnięta..
Avatar użytkownika
Łysy0800
 
Posty: 505
Dołączył(a): 19 kwi 2004, o 12:03
Lokalizacja: Wrocław
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez doda » 25 sty 2005, o 14:08

Sprawdziłam na różnych ustawieniach , demo uruchamia się bez
problemu tylko przy zmianie utworu ekran robi się żóły , zawiesza się
i wyrzuca od nowa , czasami wyskakuje czerwony ekran że jest błąd .

http://pouet.net/prod.php?which=5498
Avatar użytkownika
doda
 
Posty: 94
Dołączył(a): 26 lip 2004, o 22:35
Lokalizacja: WROCŁAW
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Łysy0800 » 25 sty 2005, o 14:13

Sprawdzę i dam znać.
Avatar użytkownika
Łysy0800
 
Posty: 505
Dołączył(a): 19 kwi 2004, o 12:03
Lokalizacja: Wrocław
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Łysy0800 » 26 sty 2005, o 09:37

No więc tak: najpierw dałem konfig A1200 (czyli mc020, 2mb chip, aga) i wsio jest OK.. Więc dałem konfig A500 i sprawdzałem co jest nie tak. I okazało się, że będzie się wywalać, jeśli nie dasz procka 020. I będzie git :wink:
Avatar użytkownika
Łysy0800
 
Posty: 505
Dołączył(a): 19 kwi 2004, o 12:03
Lokalizacja: Wrocław
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez doda » 26 sty 2005, o 10:45

Sprawdziłam z tymi ustawieniami i wszystko jest w porządku
wielkie dzięki Łysy . :D
Avatar użytkownika
doda
 
Posty: 94
Dołączył(a): 26 lip 2004, o 22:35
Lokalizacja: WROCŁAW
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja


Powrót do Scena

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość