Video Creator CD32 - do robienie demek - obraz płyty

Dyskusje na temat amigowej sceny.

Moderator: GTW

Video Creator CD32 - do robienie demek - obraz płyty

Postprzez vwrafi » 21 kwi 2006, o 13:27

Witam , umieściłem ciekawy program do robienia demek na Amidze CD32 . Można dodawać różne efekty i całość skleić jak teledysk .

http://rapidshare.de/files/18563449/Vid ... E.zip.html

Jeśli się okaże że za jakiś czas link jest nieaktywny to mogę wrzuciś jeszcze raz jeśli ktoś będzie chciał . Zachęcam do umieszczania obrazów płyt gier na Amigę CD32 .
vwrafi
 
Posty: 7
Dołączył(a): 16 lut 2004, o 15:14
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez BadMojo » 4 cze 2006, o 22:17

Link już jest nieaktywny :P. O ile się nie myle video creator wymaga modułu fmv, bo u mnie wykłada się tuż po starcie (zarówno na emu jak na cd32), a mało kto taki posiada.
AXE Capoeira!
Avatar użytkownika
BadMojo
 
Posty: 986
Dołączył(a): 17 lis 2003, o 22:27
Lokalizacja: Łódź
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez norbi » 4 cze 2006, o 22:43

Nie jest wymagany moduł fmv.
Avatar użytkownika
norbi
Moderator
 
Posty: 2014
Dołączył(a): 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez BadMojo » 4 cze 2006, o 22:59

To w takim razie miałem jakąś skopaną wersję. Prosiłbym o re'up pliku jeśli ów wersja działa.
AXE Capoeira!
Avatar użytkownika
BadMojo
 
Posty: 986
Dołączył(a): 17 lis 2003, o 22:27
Lokalizacja: Łódź
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez vwrafi » 18 cze 2006, o 22:57

OK . Zrobiłem ponowny upload . Oto nowy link :

http://rapidshare.de/files/23443407/VideoCreatorCD32CUE.zip.html

Z reguły jestem leniwy , ale ze względu na Amigę jestem w stanie umieścić nawet plik na rapidshare .
vwrafi
 
Posty: 7
Dołączył(a): 16 lut 2004, o 15:14
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez BadMojo » 20 cze 2006, o 18:07

Niestety ta wersja też się wywala (zarówno na emu i cd32) :/ Sprawdzał ktoś?
AXE Capoeira!
Avatar użytkownika
BadMojo
 
Posty: 986
Dołączył(a): 17 lis 2003, o 22:27
Lokalizacja: Łódź
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez vwrafi » 22 cze 2006, o 08:50

No przecież ja sprawdzałem i u mnie chodzi . Wszystko elegancko , mogę sam robić teledyski oraz używać opcji losowego generowania .
vwrafi
 
Posty: 7
Dołączył(a): 16 lut 2004, o 15:14
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez BadMojo » 23 cze 2006, o 10:01

Owszem działa :) Poprostu na emu wywala się w tym samym momencie co pozostałe dwie wersje jakie znalazłem (które wywalają się w tym samym miejscu również na konsolce), dlatego nie przepalałem.

vwrafi - nie udzielasz się przypadkiem na forum nng-team 8) ?
AXE Capoeira!
Avatar użytkownika
BadMojo
 
Posty: 986
Dołączył(a): 17 lis 2003, o 22:27
Lokalizacja: Łódź
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez vwrafi » 23 cze 2006, o 13:40

Tak , ale dopiero od 3 dni . Dopiero co kupiłem swoją drugą N-Gage . Pierwszą sprzedałem z powodu wyjazdu . Teraz próbuję wrócić do obiegu i czytam sobie co nieco o tym telefonie . Fajnie jakby powstał N-GageUAE :D . Ale chyba 104MHz w telefonie to za mało na emulację naszej przyjaciółki . Na razie C64 daje radę na N-Gage . Myślę że może dla Nokii N93 stworzą odpowiednik WinUAE ( w końcu to już 330MHz ) .
vwrafi
 
Posty: 7
Dołączył(a): 16 lut 2004, o 15:14
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez BadMojo » 23 cze 2006, o 14:23

No niestety na ngUAE bym nie liczył :) Pocieszeniem mogą być emulki genesisa i scumm (bo vsun jak dla mnie jest niegrywalny), dzięki którym można zagrać w niektóre gierki z Ami . Monkey island bardzo przyjemnie wygląda na gadzinie :D
AXE Capoeira!
Avatar użytkownika
BadMojo
 
Posty: 986
Dołączył(a): 17 lis 2003, o 22:27
Lokalizacja: Łódź
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja


Powrót do Scena

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość