Rejestracja WHDLOAD

Dyskusje i pytania na temat oprogramowania amigowego.

Moderator: GTW

Rejestracja WHDLOAD

Postprzez norbi » 22 sie 2008, o 15:04

Czy jest ktos chetny do zarejestrowanie pakietu WHDLOAD?
Dla zainteresowanych podaje linka:
http://www.ppa.pl/forum_ppa/read.php?f= ... ostatnie=1
Avatar użytkownika
norbi
Moderator
 
Posty: 2014
Dołączył(a): 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Wirus » 22 sie 2008, o 19:10

Ja już na szczęscie zarejestrowałem pakiet kilka lat temu u mailmana.

Mogę wszystkim bardzo gorąco polecić rejestrację. 40zł to nie pieniądz a satysfakcja z ujrzenia swojego imienia i nazwiska podczas każdego uruchamiania WHDLoad jest bezcenna ;)
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
Workbench 3.1 PL HD Partition by DeathMieszko RC20
Avatar użytkownika
Wirus
Moderator
 
Posty: 1770
Dołączył(a): 24 gru 2003, o 14:23
Lokalizacja: Łódź
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Blod » 22 sie 2008, o 19:34

Dobra wiadomość, aż dodałem jako newsa na stronie.
Sam też pewnie skorzystam :)
|||||||||||||||||>--- [90%]
Avatar użytkownika
Blod
Administrator
 
Posty: 1075
Dołączył(a): 24 kwi 2003, o 13:49
Lokalizacja: Stolica
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Nebdar » 22 sie 2008, o 22:19

a na co potrzebna rejestracja :?:
A jak ktoś lubi żeby jego imie i nazwisko pojawiało się na ekranie to jest taki wygaszacz na Windowsie :p :lol:
Avatar użytkownika
Nebdar
 
Posty: 66
Dołączył(a): 3 sie 2008, o 23:20
Lokalizacja: Piernikowo/Rydzykowo
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez norbi » 23 sie 2008, o 09:29

Niektórzy autorzy przygotowują swoje pliki .slave w taki sposób, aby działały one jedynie z zarejestrowaną wersją WHDLoad.
Avatar użytkownika
norbi
Moderator
 
Posty: 2014
Dołączył(a): 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Arekis » 23 sie 2008, o 11:13

A i wersja niezarejestrowana jest nieco bardziej uciążliwa.
011001010110110101110101011011000110000101100011011010100110000100101110011011100110010101110100
%65%6D%75%6C%61%63%6A%61%2E%6E%65%74%00
145155165154141143152141056156145164
emulacja.net
Avatar użytkownika
Arekis
 
Posty: 1785
Dołączył(a): 20 mar 2005, o 16:45
Lokalizacja: Gdynia
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez PH306 » 23 sie 2008, o 14:04

Tak, po zarejestrowaniu chodzi każda gra pod WhdLoad (nie które gry nie chodziły na niezarejestrowanych wersjach)
Avatar użytkownika
PH306
 
Posty: 86
Dołączył(a): 20 paź 2007, o 10:31
Lokalizacja: Kraków
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Nebdar » 23 sie 2008, o 21:55

Jeżeli chodzi o czekanie to mi nie przeszkadza tak często to nie gram.
Programów specjalistycznych nie używam.
Hmm ciekawe jakie gry nie chodzą bez zarejestrowanego programiku:?:
Czy można czyjąś zarejestrowaną wersję programu dać komuś innemu:?:
Avatar użytkownika
Nebdar
 
Posty: 66
Dołączył(a): 3 sie 2008, o 23:20
Lokalizacja: Piernikowo/Rydzykowo
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Arekis » 23 sie 2008, o 22:32

Można, ale lepiej się do tego nie przyznawaj :)
011001010110110101110101011011000110000101100011011010100110000100101110011011100110010101110100
%65%6D%75%6C%61%63%6A%61%2E%6E%65%74%00
145155165154141143152141056156145164
emulacja.net
Avatar użytkownika
Arekis
 
Posty: 1785
Dołączył(a): 20 mar 2005, o 16:45
Lokalizacja: Gdynia
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Nebdar » 23 sie 2008, o 23:35

Echh co pieniądze i chęć zysku powodują(Spiski itp. żeby coś pożyczyć zdobyć)
Avatar użytkownika
Nebdar
 
Posty: 66
Dołączył(a): 3 sie 2008, o 23:20
Lokalizacja: Piernikowo/Rydzykowo
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez PH306 » 25 sie 2008, o 15:57

Nebdar napisał(a):Jeżeli chodzi o czekanie to mi nie przeszkadza tak często to nie gram.
Programów specjalistycznych nie używam.
Hmm ciekawe jakie gry nie chodzą bez zarejestrowanego programiku:?:
Czy można czyjąś zarejestrowaną wersję programu dać komuś innemu:?:


Mi np. nie działał FEARS, wywalało błąd i pisało aby zarejestrować grę.
Avatar użytkownika
PH306
 
Posty: 86
Dołączył(a): 20 paź 2007, o 10:31
Lokalizacja: Kraków
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Pyzio » 10 gru 2008, o 13:14

Ja mam co innego po rejestracji WHDLoad Alladyn mi wywalał bład,już nie pamiętam jaki ale gra nie odpalała
Avatar użytkownika
Pyzio
 
Posty: 490
Dołączył(a): 26 gru 2004, o 11:00
Lokalizacja: Biłgoraj
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez PH306 » 14 gru 2008, o 09:23

Pyzio napisał(a):Ja mam co innego po rejestracji WHDLoad Alladyn mi wywalał bład,już nie pamiętam jaki ale gra nie odpalała


Mi też Alladyn nie działa, wiesza się i kolory się robią dziwne.
Avatar użytkownika
PH306
 
Posty: 86
Dołączył(a): 20 paź 2007, o 10:31
Lokalizacja: Kraków
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja


Powrót do Software

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość