Instalacja MORPH OS

Dyskusje i pytania na temat oprogramowania amigowego.

Moderator: GTW

Instalacja MORPH OS

Postprzez Pyzio » 28 paź 2008, o 16:22

Jak zabrać sie za instalację Morph OS-a na klasyczną Amigę,czy mogę jednocześnie używać tego systemu z OS 39 czy OS 4.
System juz pobrałem z tej strony:
http://powerup.morphos-team.net/index.html
Avatar użytkownika
Pyzio
 
Posty: 490
Dołączył(a): 26 gru 2004, o 11:00
Lokalizacja: Biłgoraj
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez norbi » 28 paź 2008, o 20:49

Na tej stronie podane jest rowniez jak nalezy instalowac MOSa.
Avatar użytkownika
norbi
Moderator
 
Posty: 2014
Dołączył(a): 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Pyzio » 5 gru 2008, o 23:21

Jest może Polskie locale na Morph OS
Avatar użytkownika
Pyzio
 
Posty: 490
Dołączył(a): 26 gru 2004, o 11:00
Lokalizacja: Biłgoraj
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez norbi » 6 gru 2008, o 09:41

No przeciez jest polskie locale w ustawieniach.
Wybierz polską flage
Avatar użytkownika
norbi
Moderator
 
Posty: 2014
Dołączył(a): 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Pyzio » 7 gru 2008, o 01:55

System jest nieco inny od OS 3.9 jakiego używałem przez większość czasu dlatego gubię sie trochę z ustawieniami,naprawde mało mam czasu na Amigę i dochodzenie metodą prób i błędów,Morph OS miałem uruchomiony parę razy.
Teraz też bym prosił o pomoc z instalacją ustawieniami Warp 3D
Avatar użytkownika
Pyzio
 
Posty: 490
Dołączył(a): 26 gru 2004, o 11:00
Lokalizacja: Biłgoraj
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez norbi » 7 gru 2008, o 20:00

A gdzie chcesz instalowac WARP3D?
Avatar użytkownika
norbi
Moderator
 
Posty: 2014
Dołączył(a): 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Pyzio » 8 gru 2008, o 00:20

Fajnie by było jakby mi działał Warp 3D w Morph OS jak to zrobić to nie mam pojęcia
Avatar użytkownika
Pyzio
 
Posty: 490
Dołączył(a): 26 gru 2004, o 11:00
Lokalizacja: Biłgoraj
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Instalacja MORPH OS

Postprzez Pyzio » 22 lis 2009, o 12:15

Próba uruchomienia Quake GL na Mosph OS kończy się zawieszeniem systemu,natomiast jak odpalam Wipeouta to mam komunikat że nie udało się otworzyć biblioteki Warp3D
Obrazek
Obrazek
Apollo jak nie było tak nie ma
Avatar użytkownika
Pyzio
 
Posty: 490
Dołączył(a): 26 gru 2004, o 11:00
Lokalizacja: Biłgoraj
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Instalacja MORPH OS

Postprzez norbi » 22 lis 2009, o 23:23

Avatar użytkownika
norbi
Moderator
 
Posty: 2014
Dołączył(a): 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja


Powrót do Software

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość