Digi Booster 1.7 PL

Dyskusje i pytania na temat oprogramowania amigowego.

Moderator: GTW

Digi Booster 1.7 PL

Postprzez VeloN » 8 kwi 2009, o 12:02

Ma ktoś wersję digi boostera 1.7 w polskiej wersji językowej żebym sobie go mógł zgrać na HD?
A500 Kick13 1MB Ram :)
Avatar użytkownika
VeloN
 
Posty: 206
Dołączył(a): 26 mar 2005, o 17:42
Lokalizacja: Sosnowiec
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Digi Booster 1.7 PL

Postprzez olesio » 8 kwi 2009, o 18:41

A może być wersja 1.61 PL? Bo tylko taką znalazłem i sprawdziłem da
się zainstalować na twardym dysku z dyskietki. Przy pytaniu o symbol
z instrukcji po prostu wciskasz enter. Nie odtwarzałem jeszcze w nim
żadnego modułu, ale myślę że powinno działać bez jakiś problemów :)
Plik masz w "Strefie Zrzutu", a angielska wersja 1.7 jest na Aminecie.
Pozdrawiam: olesio

"Cel uświęca środki"
olesio
 
Posty: 757
Dołączył(a): 26 gru 2003, o 20:57
Lokalizacja: Szczecin
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Digi Booster 1.7 PL

Postprzez VeloN » 8 kwi 2009, o 19:22

wiem ale ja wole polską niż angielską dzięki za wszystko :)
A500 Kick13 1MB Ram :)
Avatar użytkownika
VeloN
 
Posty: 206
Dołączył(a): 26 mar 2005, o 17:42
Lokalizacja: Sosnowiec
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Digi Booster 1.7 PL

Postprzez VeloN » 11 kwi 2009, o 22:27

do strefy zrzuty niestety nie mam wstepu
A500 Kick13 1MB Ram :)
Avatar użytkownika
VeloN
 
Posty: 206
Dołączył(a): 26 mar 2005, o 17:42
Lokalizacja: Sosnowiec
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Digi Booster 1.7 PL

Postprzez Blod » 12 kwi 2009, o 07:52

Twoje konto > Grupy użytkowników > Strefa zrzutu (wybierz), Dołącz do zaznaczonych, Wyślij
|||||||||||||||||>--- [90%]
Avatar użytkownika
Blod
Administrator
 
Posty: 1075
Dołączył(a): 24 kwi 2003, o 13:49
Lokalizacja: Stolica
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Digi Booster 1.7 PL

Postprzez VeloN » 12 kwi 2009, o 09:41

Dzięki Blod
A500 Kick13 1MB Ram :)
Avatar użytkownika
VeloN
 
Posty: 206
Dołączył(a): 26 mar 2005, o 17:42
Lokalizacja: Sosnowiec
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Digi Booster 1.7 PL

Postprzez VeloN » 16 kwi 2009, o 12:24

A czy ta wersja DB 1.6 PL jest z hackowana? chodzi mi o to czy po ustawieniu startup-sequrence nie wyskoczy że używam nie legalną kopię programu ;)
A500 Kick13 1MB Ram :)
Avatar użytkownika
VeloN
 
Posty: 206
Dołączył(a): 26 mar 2005, o 17:42
Lokalizacja: Sosnowiec
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Digi Booster 1.7 PL

Postprzez olesio » 16 kwi 2009, o 13:02

Tego nie wiem, bo instalowałem ją jedynie na twardym dysku,
ale w trakcie instalacji można było pominąć pytanie o jakiś kod
z instrukcji - wciskając enter, więc może i inne zabezpieczenia
także zostały złamane. EDIT: tak sprawdziłem, stworzyłem pod
WinUAE dyskitkę, sofmatowałem ją, zrobiłem install DF0:, no i
wgrałem na dyskietkę digiboostera, dwa przykładowe modułu, a
do tego katalog libs - wszystko uruchomiło się prawidłowo z adf.
Pozdrawiam: olesio

"Cel uświęca środki"
olesio
 
Posty: 757
Dołączył(a): 26 gru 2003, o 20:57
Lokalizacja: Szczecin
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Digi Booster 1.7 PL

Postprzez RoniWorlds » 31 sie 2009, o 22:35

ja trzeba posiadam wersję DigiBooster 2.18 cr PL,E,D ----DMS/cd24
-----------------------------------------------------------
A1200 Infinitiv Apollo 40/40 32 MB Zorro 2 / Picollo SD64

Amiga CDTV 3.0 SCSI

Moja baza Gier PL i Inne
http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Ami4ever
Avatar użytkownika
RoniWorlds
 
Posty: 72
Dołączył(a): 30 lis 2008, o 22:29
Lokalizacja: Warszawa
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja


Powrót do Software

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości