MagicMenu

Dyskusje i pytania na temat oprogramowania amigowego.

Moderator: GTW

MagicMenu

Postprzez Pyzio » 10 kwi 2009, o 07:50

Zainstalowałem MagicMenu mimo że moj system jest juz spolszczony to rozwijane menu mam dalej po angielsku.
Apollo jak nie było tak nie ma
Avatar użytkownika
Pyzio
 
Posty: 490
Dołączył(a): 26 gru 2004, o 11:00
Lokalizacja: Biłgoraj
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: MagicMenu

Postprzez norbi » 10 kwi 2009, o 08:24

Jaka wersje MagicMenu zainstalowales?
Czy preferencje do tego programu masz po polskiu?
Avatar użytkownika
norbi
Moderator
 
Posty: 2014
Dołączył(a): 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja


Powrót do Software

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość