::: WinUAE-Kaillera --> To działa! :D :::

Tutaj można umawiać się na sieciowe rozgrywki, turnieje itp.

Moderator: GTW

::: WinUAE-Kaillera --> To działa! :D :::

Postprzez Świerk » 27 kwi 2005, o 12:28

wlasnie skonczylismy z Amosem pogrywac na WinUAE-Kaillera w gre Bonanza Bros. :mrgreen:
i...
gra sie swietnie! uruchomienie nie sprawilo zadnych problemow! a zabawa jest przednia :!:

zachecamy wszystkich do sprobowania a w razie problemow z konfiguracja sluzymy pomoca :D

szukamy chetnych do gry na polskich serverach

adept_zap kailera server (Atari server) - Poland,Cracow

SatFilm kaillera - emulators - Poland Wloclawek

piszcie do nas na gg jakbyscie chcieli pograc, albo wyrazcie taka chec.

wogole niech ten topic bedzie skrzynka kontaktowa. piszcie ulubione gry i nr gg zeby bylo mozna do was zagadac.

jak tylko bedziecie chcieli moge umiescic link do gotowego archiwum z WinUAE-Kaillera + kick1.3 + gra - wystarczy sciagnac, rozpakowac, polaczyc sie i grac! :mrgreen: wszystko jest skonfigurowane! :D
.::: Amiga Rulez! CD32 kicks ass! ::: CD32, Amithlon, WinUAE, WinUAE-Kaillera user :::.
.::: kupię Panasonic 3DO lub Atari Jaguar CD :!: :::.
...::: http://swrk.vgh.pl/ :::...
Avatar użytkownika
Świerk
 
Posty: 177
Dołączył(a): 31 mar 2005, o 11:12
Lokalizacja: Kraków
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Atalante » 27 kwi 2005, o 12:43

Hmm, a jakie lacze jest potrzebne zeby wydolilo?
Amiga Rulez forever & nazawsze od now! Obrazek
Avatar użytkownika
Atalante
 
Posty: 1582
Dołączył(a): 17 sie 2004, o 21:55
Lokalizacja: Czaplinek
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Amos » 27 kwi 2005, o 12:43

Prawda , prawda... tylko mankamentem jest mała desynchronizacja gdy ktoś przełączy się do windowsa czy napisze coś na gg
Amos
 
Posty: 1071
Dołączył(a): 22 lip 2004, o 19:01
Lokalizacja: Bytom
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Świerk » 27 kwi 2005, o 12:48

Atalante napisał(a):Hmm, a jakie lacze jest potrzebne zeby wydolilo?

tak naprawde to Amos nie wiedzial jak ze mna gral ze przekroczylem limit pobierania pare dni temu i mialem transfer 2kilobajty/s ! :mrgreen: a pomimo to zajefajnie sie gralo! :D
.::: Amiga Rulez! CD32 kicks ass! ::: CD32, Amithlon, WinUAE, WinUAE-Kaillera user :::.
.::: kupię Panasonic 3DO lub Atari Jaguar CD :!: :::.
...::: http://swrk.vgh.pl/ :::...
Avatar użytkownika
Świerk
 
Posty: 177
Dołączył(a): 31 mar 2005, o 11:12
Lokalizacja: Kraków
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Atalante » 27 kwi 2005, o 12:50

Czyli moje 128 kilobitow na wejsciu i 64 na wyjsciu powinno wydolic?
Amiga Rulez forever & nazawsze od now! Obrazek
Avatar użytkownika
Atalante
 
Posty: 1582
Dołączył(a): 17 sie 2004, o 21:55
Lokalizacja: Czaplinek
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Arachnid » 27 kwi 2005, o 12:58

Czyli moje 10 mb wystarczy raczej :P
Arachnid
 
Posty: 151
Dołączył(a): 18 wrz 2004, o 16:28
Lokalizacja: Mars
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Świerk » 27 kwi 2005, o 13:13

przy takich transferach nie powinno byc zadnej desynchronizacji! :D

przygotowalem dla was paka:

http://cd32.w.interia.pl/WinUAE0822R1_K ... .part1.exe
http://cd32.w.interia.pl/WinUAE0822R1_K ... .part2.rar

to sa gotowe ustawienia:
WinUAE 0.8.22 R1 + Kaillera Client 0.9 + Kick1.3 + gra BonanzaBros

nic tylko zassysac i grac! kto chetny? :D

a tutaj pomoc napisana przez bloda:

http://emulacja.net/jak-grac-w-gry-amigowe-przez-internet.html
.::: Amiga Rulez! CD32 kicks ass! ::: CD32, Amithlon, WinUAE, WinUAE-Kaillera user :::.
.::: kupię Panasonic 3DO lub Atari Jaguar CD :!: :::.
...::: http://swrk.vgh.pl/ :::...
Avatar użytkownika
Świerk
 
Posty: 177
Dołączył(a): 31 mar 2005, o 11:12
Lokalizacja: Kraków
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Atalante » 27 kwi 2005, o 13:15

Ok, jak tylko zrobie wingroze, bo nie mam niestety :P
Amiga Rulez forever & nazawsze od now! Obrazek
Avatar użytkownika
Atalante
 
Posty: 1582
Dołączył(a): 17 sie 2004, o 21:55
Lokalizacja: Czaplinek
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Świerk » 27 kwi 2005, o 17:06

jest zajefajna giera - Rodland, ktora az sie prosi o zagranie pod Kaillerą!

screeny:

Obrazek

wiecej:
http://hol.abime.net/1271/screenshot
Ostatnio edytowano 27 kwi 2005, o 17:51 przez Świerk, łącznie edytowano 3 razy
.::: Amiga Rulez! CD32 kicks ass! ::: CD32, Amithlon, WinUAE, WinUAE-Kaillera user :::.
.::: kupię Panasonic 3DO lub Atari Jaguar CD :!: :::.
...::: http://swrk.vgh.pl/ :::...
Avatar użytkownika
Świerk
 
Posty: 177
Dołączył(a): 31 mar 2005, o 11:12
Lokalizacja: Kraków
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Aliens » 27 kwi 2005, o 17:07

Zazdroszczę :wink:
Avatar użytkownika
Aliens
 
Posty: 1331
Dołączył(a): 9 lut 2005, o 21:34
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez phl22 » 27 kwi 2005, o 17:52

chętnię dołączę do grania ;)
:D
Avatar użytkownika
phl22
 
Posty: 296
Dołączył(a): 29 sty 2005, o 08:39
Lokalizacja: Newark UK (Zabrze)
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez NoOne » 27 kwi 2005, o 17:56

Ja jeszcze niebardzo wiem o co biega ale sie ucze. i szukam kogos do pogrania w Domana przez necika. Jest ktos chętny?
Avatar użytkownika
NoOne
 
Posty: 431
Dołączył(a): 15 cze 2003, o 14:29
Lokalizacja: Częstochowa
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Świerk » 27 kwi 2005, o 18:15

aby pograc na Kaillera w Rodland (lub inną):

1. sciagnac mojego paka
2. sciagnac Rodland z PlanetEmu:

http://www.planetemu.net/index.php?sect ... &id=339262

musi to byc dokladnie ta wersja:

Rodland (1991)(Sales Curve)[cr CSL]

3. zmienic nazwe ADFa na disk.adf i skopiowac do katalogu Kailleri disks\ zastepujac juz tam istniejacy plik

4. odpalic Kaillera i sie polaczyc

powodzenia :D
.::: Amiga Rulez! CD32 kicks ass! ::: CD32, Amithlon, WinUAE, WinUAE-Kaillera user :::.
.::: kupię Panasonic 3DO lub Atari Jaguar CD :!: :::.
...::: http://swrk.vgh.pl/ :::...
Avatar użytkownika
Świerk
 
Posty: 177
Dołączył(a): 31 mar 2005, o 11:12
Lokalizacja: Kraków
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez NoOne » 27 kwi 2005, o 18:31

ja niechce w rodlanda tylko w Domana lub mortal kombat lub lotus 2
Avatar użytkownika
NoOne
 
Posty: 431
Dołączył(a): 15 cze 2003, o 14:29
Lokalizacja: Częstochowa
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Aliens » 27 kwi 2005, o 18:33

NoONe, Świerk tylko ci podał przykład :twisted:
Reszta od ciebie zależy. :wink:
Avatar użytkownika
Aliens
 
Posty: 1331
Dołączył(a): 9 lut 2005, o 21:34
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Następna strona

Powrót do Rozgrywki online

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość