::: WinUAE-Kaillera --> To działa! :D :::

Tutaj można umawiać się na sieciowe rozgrywki, turnieje itp.

Moderator: GTW

Postprzez Grzesiek » 29 kwi 2005, o 10:39

Dzięki może później spróbuję, teraz nie mam czasu.
man and the beast go to the east
Avatar użytkownika
Grzesiek
 
Posty: 229
Dołączył(a): 25 sty 2005, o 11:47
Lokalizacja: Warszawa
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Świerk » 29 kwi 2005, o 12:17

Świerk napisał(a):jak tylko zrobie bedzie link na forum :)

hmm... moze i bym zrobil tylko... wybieram joyem 0 jednego bohatera joyem 1 drugiego...gra sie laduje... i jest 1 hero tylko!...wciskam oba joye i nic...klawiatura tez nic...
czy Doman wogole umozliwia jednoczesna gre na 2 graczy? JAK?
.::: Amiga Rulez! CD32 kicks ass! ::: CD32, Amithlon, WinUAE, WinUAE-Kaillera user :::.
.::: kupię Panasonic 3DO lub Atari Jaguar CD :!: :::.
...::: http://swrk.vgh.pl/ :::...
Avatar użytkownika
Świerk
 
Posty: 177
Dołączył(a): 31 mar 2005, o 11:12
Lokalizacja: Kraków
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez NoOne » 29 kwi 2005, o 21:32

pewnie ze umozliwia, przy wyborze postaci nacisnij drugiego gracza. czyli joyem 1.
Avatar użytkownika
NoOne
 
Posty: 431
Dołączył(a): 15 cze 2003, o 14:29
Lokalizacja: Częstochowa
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Świerk » 29 kwi 2005, o 21:57

NoOne napisał(a):pewnie ze umozliwia, przy wyborze postaci nacisnij drugiego gracza. czyli joyem 1.

za kogo ty mnie masz? 8) tak robie tylko pozniej mi sie w grze tylko jeden pojawia...
.::: Amiga Rulez! CD32 kicks ass! ::: CD32, Amithlon, WinUAE, WinUAE-Kaillera user :::.
.::: kupię Panasonic 3DO lub Atari Jaguar CD :!: :::.
...::: http://swrk.vgh.pl/ :::...
Avatar użytkownika
Świerk
 
Posty: 177
Dołączył(a): 31 mar 2005, o 11:12
Lokalizacja: Kraków
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Poprzednia strona

Powrót do Rozgrywki online

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości