Frodo symbian

Zajrzyj tutaj jeśli masz problemy z emulacją Commodore.

Moderator: GTW

Re: Frodo symbian

Postprzez norbi » 15 maja 2010, o 22:52

symbian to symbian.
musisz miec te klawisze i musza dzialac ich kombinacje
Avatar użytkownika
norbi
Moderator
 
Posty: 2014
Dołączył(a): 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Frodo symbian

Postprzez norbi » 17 maja 2010, o 19:55

phl22 napisał(a):masz inny fon ;)
ale i tak coś mi działa txh


jakiego masz fona?
Mozna samemu zdefinowac jaki klawisz co ma emulowac.
Frodo potrafi obslugiwac rowniez katalog w telefonie jako dyskietka w emulatorze.
Avatar użytkownika
norbi
Moderator
 
Posty: 2014
Dołączył(a): 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Frodo symbian

Postprzez phl22 » 17 maja 2010, o 21:36

Mam nokie n70
Avatar użytkownika
phl22
 
Posty: 296
Dołączył(a): 29 sty 2005, o 08:39
Lokalizacja: Newark UK (Zabrze)
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Poprzednia strona

Powrót do Emulacja C64

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość