WinVice i pełny ekran

Zajrzyj tutaj jeśli masz problemy z emulacją Commodore.

Moderator: GTW

Re: WinVice i pełny ekran

Postprzez Shoonay » 10 lis 2011, o 18:00

olafmi napisał(a):[...] tylko zawsze dziekowal za pomoc
Próbowałeś kiedykolwiek się sam do tej zasady zastosować? ;)
Rozumiem że to strasznie ubliżające i niewybaczalne jeśli Ci ktoś zwróci uwagę, ale mogę Cię zapewnić że oleś nie robi tego żeby Cię skopać.
Trzymaj się nas a wkrótce będziesz pisać po polsku tak dobrze jak my. :)
Avatar użytkownika
Shoonay
 
Posty: 824
Dołączył(a): 1 mar 2004, o 03:29
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: WinVice i pełny ekran

Postprzez olesio » 10 lis 2011, o 20:59

Jest tak jak Shoonay napisał. Pisanie z błedami i do tego świadomie oraz uparcie nawet jak się komuś pomaga, to według mnie ignorancja dla danej społeczności forum. Tym bardziej, że znasz język polski . Jeżeli sprawia on Tobie problemy to używaj Google Translatora, jak wspomniałem. Napisz w nim tekst po niemiecku skoro lepiej znasz ten język i zobacz jak Ci przetłumaczy, później go popraw by brzmiał lepiej po polsku, a na pewno będzie on bez takich błedów ortograficznych. Bo na Trygława, nie można robić takich "byków" w takich podstawowych słowach ;/ Ja też udzielam się czasami na forach anglojęzycznych i zawsze przepraszam za mój zły angielski, ale nie jestem Anglikiem, więc to zrozumiałe, a owego języka uczyłem się tylko cztery lata i to dawno temu, ale jak ktoś jest Polakiem a nie mieszkał długo w kraju to owszem może mówić jak Dźoana Krupa, ale niech nie ma w d... prawidłowej pisowni. Zamiast się na mnie wkurzać, po prostu nie rob tak rażących órtów i tyle ;)
Ostatnio edytowano 18 lis 2011, o 17:00 przez olesio, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrawiam: olesio

"Cel uświęca środki"
olesio
 
Posty: 757
Dołączył(a): 26 gru 2003, o 20:57
Lokalizacja: Szczecin
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: WinVice i pełny ekran

Postprzez olafmi » 11 lis 2011, o 14:16

Ja juz na ten temat nie bede sie wypowiadal.
olafmi
 
Posty: 34
Dołączył(a): 1 wrz 2011, o 16:50
Punkty reputacji: 1
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: WinVice i pełny ekran

Postprzez Bwele » 17 lis 2011, o 21:03

olesio napisał(a): Pisanie z błedami i do tego świadomie oraz uparcie nawet jak się komuś pomaga, to według mnie ignorancja dla danej społeczności forum. Tymbardziej, że znasz język polski .


To skoro już tak sobie pomagamy, ja tylko nieśmiało zauważę, że słowo "ignorancja" nie oznacza ignorowania, braku poszanowania (vide http://portalwiedzy.onet.pl/140442,,,,i ... haslo.html), więc nie może być mowy o ignorancji dla czegoś, a "tym bardziej" piszemy osobno :D Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać ;)
Bwele
 
Posty: 77
Dołączył(a): 4 lut 2009, o 14:10
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: WinVice i pełny ekran

Postprzez olesio » 18 lis 2011, o 16:59

Nie no spoko, też zdarza mi się popełniać błędy, ale bez przesady nie w tak oczywiśtych wyrazach, które nawet pierwszoklasiści w szkole podstawowej mają zapamiętać, że prawidłowo pisze się je przez "ó". Ale dzięki za wytknięcie błędów. Przyjąłem do wiadomości i postaram się poprawić na przyszłość i ich nie popełniać. Tym bardziej już poprawione, a nawet jeżeli ignorancją to brak wiedzy z lenistwa i nieuctwa to sorry, tutaj również miało to miejsce, bo wiadomo że wszystko można wytłumaczyć nie mieszkaniem w Polsce, dysmózgowiem czy tysiącem innych powodów, ale od czego są słowniki oraz google translate. Po angielsku też można bylo napisać dodając informacje, że słabo zna się język polski.
Pozdrawiam: olesio

"Cel uświęca środki"
olesio
 
Posty: 757
Dołączył(a): 26 gru 2003, o 20:57
Lokalizacja: Szczecin
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: WinVice i pełny ekran

Postprzez olafmi » 20 lis 2011, o 19:41

Gdybym ja ci przetłumaczył niemiecki tekst na polski Translatorem to byś go nie zrozumiał. Wszystkie darmowe translatory w internecie sa do DUPY (Tlumacza bez sensu). Wiec OLESIO przestań z twoimi TRANLATORAMI bo mi sie juz powoli wydaje ze jesteś Paranoidem co chodzi o język Polski ale mogę sie mylić. :D

PS:

Zamknijcie ten Temat w końcu bo tu szkoda sie wypowiadać.
olafmi
 
Posty: 34
Dołączył(a): 1 wrz 2011, o 16:50
Punkty reputacji: 1
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: WinVice i pełny ekran

Postprzez olesio » 21 lis 2011, o 11:52

Mylisz się :) Ale zajrzyj na te stronę Stop Bykom, do której podałem wcześniej link. To zrozumiesz dlaczego należy starać się pisać prawidłowo.
Pozdrawiam: olesio

"Cel uświęca środki"
olesio
 
Posty: 757
Dołączył(a): 26 gru 2003, o 20:57
Lokalizacja: Szczecin
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: WinVice i pełny ekran

Postprzez olafmi » 21 lis 2011, o 22:00

Nie musze bo pisze teraz prawie bez błędów.

Pozdrawiam
olafmi
 
Posty: 34
Dołączył(a): 1 wrz 2011, o 16:50
Punkty reputacji: 1
Dobra reputacjaZła reputacja

Poprzednia strona

Powrót do Emulacja C64

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość