Pytanko

Zajrzyj tutaj jeśli masz problemy z emulacją Amigi.

Moderator: GTW

Pytanko

Postprzez Ziomek2043 » 19 paź 2009, o 13:24

Z góry przepraszam jeżeli ów wątek został już gdzieś poruszony. Chodzi mi o to jak zrobić aby obraz z Winuae był na cały ekran w kompie? Proszę o info lub o link do dyskusji o tym zagadnieniu. pozdrawiam
Avatar użytkownika
Ziomek2043
 
Posty: 31
Dołączył(a): 14 kwi 2009, o 12:52
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Pytanko

Postprzez olesio » 19 paź 2009, o 13:57

Ja zawsze jak chcę mieć obraz na cały ekran to wybieram rozdzielczość 640x480x32
po czym zaznaczam "Full Screen". Ustawisz to na zakładce "Display". Próbowałeś tak?
Pozdrawiam: olesio

"Cel uświęca środki"
olesio
 
Posty: 757
Dołączył(a): 26 gru 2003, o 20:57
Lokalizacja: Szczecin
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Pytanko

Postprzez Ziomek2043 » 19 paź 2009, o 18:50

dzieki wielkie, działa ;]
Avatar użytkownika
Ziomek2043
 
Posty: 31
Dołączył(a): 14 kwi 2009, o 12:52
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja


Powrót do Emulacja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości