Centurion PL

Zajrzyj tutaj jeśli masz problemy z emulacją Amigi.

Moderator: GTW

Centurion PL

Postprzez Hardy » 19 paź 2009, o 13:37

Witam, otóż mam pewien problem, odpalam tę grę na konfiguracji "Amiga500", wszystko działa dobrze dopóki nie dochodzi do bitwy morskiej, tzn tuż po raporcie bitwy gra się ładuje i... error (reset). To zasługa złej konfiguracji czy może też polska wersja tej gry ma taki błąd?
Avatar użytkownika
Hardy
 
Posty: 86
Dołączył(a): 19 cze 2006, o 22:43
Lokalizacja: Górny Śląsk
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Centurion PL

Postprzez norbi » 19 paź 2009, o 18:45

Podeslij SAVE STATE wykonane w emulatorze.
Zobacze co da sie zrobic
Avatar użytkownika
norbi
Moderator
 
Posty: 2014
Dołączył(a): 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Centurion PL

Postprzez biegu » 19 paź 2009, o 22:26

Hardy napisał(a):Witam, otóż mam pewien problem, odpalam tę grę na konfiguracji "Amiga500", wszystko działa dobrze dopóki nie dochodzi do bitwy morskiej, tzn tuż po raporcie bitwy gra się ładuje i... error (reset). To zasługa złej konfiguracji czy może też polska wersja tej gry ma taki błąd?


O przypomniało mi się , że miałem dokładnie taki sam problem na Amidze grając w centuriona dlatego musiałem unikać bitw morskich bo się gra zacinała. Wiem, że był jakiś wyjątek chyba nie mogły się statki zderzyć czy coś...
Avatar użytkownika
biegu
 
Posty: 367
Dołączył(a): 16 lut 2004, o 15:14
Lokalizacja: Tychy
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Centurion PL

Postprzez Hardy » 20 paź 2009, o 12:18

norbi napisał(a):Podeslij SAVE STATE wykonane w emulatorze.
Zobacze co da sie zrobic


http://www.sendspace.com/file/3b6ese

Zacząłem grę od początku unikajkąc bitew morskich Wielką Brytanią zajmę się na końcu, ale mam na tyle talentów że flote dużą można zrobić i sprawdzić.
Avatar użytkownika
Hardy
 
Posty: 86
Dołączył(a): 19 cze 2006, o 22:43
Lokalizacja: Górny Śląsk
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Centurion PL

Postprzez Sebiu » 8 lis 2009, o 19:51

Wczoraj grałem w Centuriona PL z plików EXE TheCompany. Przeszedłem całą i wszystkie bitwy działały łącznie z tymi na morzach. Może ściągnij po prostu gotowy EXE. Unikniesz wtedy takich problemów.
Avatar użytkownika
Sebiu
 
Posty: 46
Dołączył(a): 22 lut 2005, o 02:28
Lokalizacja: Zduńska Wola
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Centurion PL

Postprzez norbi » 15 lis 2009, o 11:58

a jak potrzebuje samych plikow ADF nie powinno byc problemow z ich "wyciagnieciem"
Avatar użytkownika
norbi
Moderator
 
Posty: 2014
Dołączył(a): 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Centurion PL

Postprzez Anthrox » 15 lis 2009, o 13:21

mam dziwne wrażenie, że nie próbowałeś... :wink:
Anthrox
Mistrz Mortal Kombat 2
 
Posty: 1244
Dołączył(a): 19 sie 2005, o 17:14
Lokalizacja: woj. wielkopolskie ;)
Punkty reputacji: 1
Dobra reputacjaZła reputacja


Powrót do Emulacja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość