Błąd wyświetlania

Zajrzyj tutaj jeśli masz problemy z emulacją Amigi.

Moderator: GTW

Błąd wyświetlania

Postprzez gladiator133 » 1 maja 2011, o 11:33

Witam
Ściągłęm gre Theme Park i podczas gry mam nieprzyjemny błąd graficzny i nie mam pomysłu jak go usunąć.
Oto ten błąd:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... eae5a.html

Pozdrawiam
gladiator133
 
Posty: 46
Dołączył(a): 3 sie 2008, o 09:06
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Błąd wyświetlania

Postprzez olesio » 1 maja 2011, o 15:18

Jedynie co mogę doradzić to spróbować zagrać w wersję WHDLoad działająca z twardego dysku. Gotowa do grania wersja w postaci archiwum zip jest na: http://www.whdownload.com/games.php?nam ... ton=Search a informacje jak postawić system i używać gier WHDLoad są na: http://www.apc74.ppa.pl/tutoriale.html z tym, że tutaj zipa wypakowujesz do podmontowanego katalogu i mając już system z WHDLoad uruchamiasz grę ze skrotu. Jako prosty system polecam ClassicWB Lite z: http://classicwb.abime.net adfy z Workbenchem sobie wygoogluj - jeżeli nie masz. Niektórzy użytkownicy trzymają je chociażby na chomikuj.pl.
Pozdrawiam: olesio

"Cel uświęca środki"
olesio
 
Posty: 757
Dołączył(a): 26 gru 2003, o 20:57
Lokalizacja: Szczecin
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Błąd wyświetlania

Postprzez norbi » 1 maja 2011, o 18:43

gladiator133 napisał(a):Witam
Ściągłęm gre Theme Park i podczas gry mam nieprzyjemny błąd graficzny i nie mam pomysłu jak go usunąć.
Oto ten błąd:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... eae5a.html

Pozdrawiam



o co dokladnie chodzi ?
Avatar użytkownika
norbi
Moderator
 
Posty: 2014
Dołączył(a): 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Błąd wyświetlania

Postprzez gladiator133 » 2 maja 2011, o 19:44

Emulator nie wyświetla poprawnie grafiki gry.

Pozdrawiam
gladiator133
 
Posty: 46
Dołączył(a): 3 sie 2008, o 09:06
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Błąd wyświetlania

Postprzez Anthrox » 4 maja 2011, o 23:24

Tyle to wiemy - może zakreśl ten błąd graficzny?
Anthrox
Mistrz Mortal Kombat 2
 
Posty: 1244
Dołączył(a): 19 sie 2005, o 17:14
Lokalizacja: woj. wielkopolskie ;)
Punkty reputacji: 1
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Błąd wyświetlania

Postprzez zeku » 6 maja 2011, o 14:38

wicie tam gdzie som pomarańczowe kwadraty z żółtym tłem, powinna być chyba trawka :lol:
A500 1.3/2.05, 1.8MB SLOW, 5,25 Drive, FG24,
A500+ 2.04, AmigaOS 2.1/1.3, GVP HD8+ Series II 153MB, 1GB, CDRW, 1.5MB CHIP, 8MB FAST,
A600 1.3/2.05/3.1/3.5, ClassicWB68K, 2MB CHIP, 4MB FAST, 1,5MB SLOW, CF 4GB,
CDTV 2MB FAST,
CD32 + EUREKA COMMUNICATOR,
Avatar użytkownika
zeku
 
Posty: 290
Dołączył(a): 16 sty 2006, o 10:53
Lokalizacja: Siedlce
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja


Powrót do Emulacja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości