Może ktoś wysłać gotowy program do emulacji ?

Zajrzyj tutaj jeśli masz problemy z emulacją Amigi.

Moderator: GTW

Może ktoś wysłać gotowy program do emulacji ?

Postprzez koper » 30 lip 2012, o 09:29

Może ktoś wysłać gotowy program do emulacji ?

Jestem za ciemny żeby samemu skonfigurować...
koper
 
Posty: 19
Dołączył(a): 30 lip 2012, o 09:26
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Może ktoś wysłać gotowy program do emulacji ?

Postprzez koper » 30 lip 2012, o 09:47

Dobra załadowałem jednak sam a jak podłączyć 3 dyskietki jak tam jest miejsce na dwie?
koper
 
Posty: 19
Dołączył(a): 30 lip 2012, o 09:26
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Może ktoś wysłać gotowy program do emulacji ?

Postprzez zeku » 30 lip 2012, o 19:15

A500 1.3/2.05, 1.8MB SLOW, 5,25 Drive, FG24,
A500+ 2.04, AmigaOS 2.1/1.3, GVP HD8+ Series II 153MB, 1GB, CDRW, 1.5MB CHIP, 8MB FAST,
A600 1.3/2.05/3.1/3.5, ClassicWB68K, 2MB CHIP, 4MB FAST, 1,5MB SLOW, CF 4GB,
CDTV 2MB FAST,
CD32 + EUREKA COMMUNICATOR,
Avatar użytkownika
zeku
 
Posty: 290
Dołączył(a): 16 sty 2006, o 10:53
Lokalizacja: Siedlce
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Może ktoś wysłać gotowy program do emulacji ?

Postprzez olesio » 31 lip 2012, o 18:24

Wiele popularnych gier w postaci łatwych do uruchomienia exeków znajdziesz na http://thecompany.pl - należy się tylko zarejestrować na forum i przywitać. A i od razu dodam, że jeżeli antywirus którego używasz zgłosi podejrzenia co do exeka, to jest to fałszywy alarm. Exeki pobrane z naszej strony są przetestowane i na pewno wolne od wirusów. Mam nadzieję, że Blod wybaczy mi mała reklamę :) A jeżeli nadal chcesz się bawić samodzielnie to również polecam przestudiowanie tej strony apc74.
Pozdrawiam: olesio

"Cel uświęca środki"
olesio
 
Posty: 757
Dołączył(a): 26 gru 2003, o 20:57
Lokalizacja: Szczecin
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Może ktoś wysłać gotowy program do emulacji ?

Postprzez norbi » 1 sie 2012, o 17:00

koper napisał(a):Dobra załadowałem jednak sam a jak podłączyć 3 dyskietki jak tam jest miejsce na dwie?


A co robisz,jesli gra na PC jest na kilku plytach CD?
Dokupujesz dodatkowe napedy CD/DVD ?
Avatar użytkownika
norbi
Moderator
 
Posty: 2014
Dołączył(a): 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja


Powrót do Emulacja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości