Mortal Kombat 1 wersja 2 dyskowa

Tu możesz pisać o grach, których nie możesz znaleźć (zanim napiszesz, przeczytaj regulamin działu)

Moderator: GTW

Mortal Kombat 1 wersja 2 dyskowa

Postprzez VeloN » 11 kwi 2009, o 16:49

Szukam oryginalnej wersji Mortal Kombat 1 w wersji dwu dyskowej ponieważ mam A500 z 1MB Ram i wersja 3 dyskowa się psuję a słyszałem że na wersji 2 dyskowej nie ma problemów. Ktoś mi kiedyś dawał Mortal Kombat dwu dyskowy ale tam się psuje dźwięk
A500 Kick13 1MB Ram :)
Avatar użytkownika
VeloN
 
Posty: 206
Dołączył(a): 26 mar 2005, o 17:42
Lokalizacja: Sosnowiec
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Mortal Kombat 1 wersja 2 dyskowa

Postprzez RoniWorlds » 21 maja 2009, o 20:49

Mortal Kombat Fix-1MbRam ----273/cd10 --- 2d

Oto ci się rozchodzi ??
-----------------------------------------------------------
A1200 Infinitiv Apollo 40/40 32 MB Zorro 2 / Picollo SD64

Amiga CDTV 3.0 SCSI

Moja baza Gier PL i Inne
http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Ami4ever
Avatar użytkownika
RoniWorlds
 
Posty: 72
Dołączył(a): 30 lis 2008, o 22:29
Lokalizacja: Warszawa
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Mortal Kombat 1 wersja 2 dyskowa

Postprzez VeloN » 15 wrz 2009, o 14:45

nie rozumiem troche twoje postu
A500 Kick13 1MB Ram :)
Avatar użytkownika
VeloN
 
Posty: 206
Dołączył(a): 26 mar 2005, o 17:42
Lokalizacja: Sosnowiec
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Mortal Kombat 1 wersja 2 dyskowa

Postprzez zeku » 15 wrz 2009, o 20:35

czego tu nie rozumiesz?? powiedz TAK właśnie o to mi chodzi.. abędzie GIT :D
A500 1.3/2.05, 1.8MB SLOW, 5,25 Drive, FG24,
A500+ 2.04, AmigaOS 2.1/1.3, GVP HD8+ Series II 153MB, 1GB, CDRW, 1.5MB CHIP, 8MB FAST,
A600 1.3/2.05/3.1/3.5, ClassicWB68K, 2MB CHIP, 4MB FAST, 1,5MB SLOW, CF 4GB,
CDTV 2MB FAST,
CD32 + EUREKA COMMUNICATOR,
Avatar użytkownika
zeku
 
Posty: 290
Dołączył(a): 16 sty 2006, o 10:53
Lokalizacja: Siedlce
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Mortal Kombat 1 wersja 2 dyskowa

Postprzez VeloN » 16 wrz 2009, o 19:40

no szukam wersji 2 dyskowej tak aby dobrze działała na amidze z 1MB
A500 Kick13 1MB Ram :)
Avatar użytkownika
VeloN
 
Posty: 206
Dołączył(a): 26 mar 2005, o 17:42
Lokalizacja: Sosnowiec
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Mortal Kombat 1 wersja 2 dyskowa

Postprzez RoniWorlds » 16 wrz 2009, o 21:05

-----------------------------------------------------------
A1200 Infinitiv Apollo 40/40 32 MB Zorro 2 / Picollo SD64

Amiga CDTV 3.0 SCSI

Moja baza Gier PL i Inne
http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Ami4ever
Avatar użytkownika
RoniWorlds
 
Posty: 72
Dołączył(a): 30 lis 2008, o 22:29
Lokalizacja: Warszawa
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Mortal Kombat 1 wersja 2 dyskowa

Postprzez VeloN » 20 wrz 2009, o 12:19

dzięki
A500 Kick13 1MB Ram :)
Avatar użytkownika
VeloN
 
Posty: 206
Dołączył(a): 26 mar 2005, o 17:42
Lokalizacja: Sosnowiec
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Mortal Kombat 1 wersja 2 dyskowa

Postprzez VeloN » 1 kwi 2011, o 13:21

mógłbyś za aktualizować link?
A500 Kick13 1MB Ram :)
Avatar użytkownika
VeloN
 
Posty: 206
Dołączył(a): 26 mar 2005, o 17:42
Lokalizacja: Sosnowiec
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Mortal Kombat 1 wersja 2 dyskowa

Postprzez Ziomek2043 » 25 gru 2011, o 17:32

Posiadam na chacie oryginał wersji 2 dyskowej, został mi ze starych czasów, nawet tekturowe pudło i instrukcja się ostały, hehe. Gdybym wiedział jak to zgrać na PC, to chętnie udostępniłbym Ci zawartość tych dyskietek. Także jak masz jakiś pomysł jak tego dokonać, to pisz śmiało. pozdro
Avatar użytkownika
Ziomek2043
 
Posty: 31
Dołączył(a): 14 kwi 2009, o 12:52
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Mortal Kombat 1 wersja 2 dyskowa

Postprzez norbi » 27 gru 2011, o 19:53

Avatar użytkownika
norbi
Moderator
 
Posty: 2014
Dołączył(a): 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: Mortal Kombat 1 wersja 2 dyskowa

Postprzez norbi » 27 gru 2011, o 19:58

Ziomek2043 napisał(a):Posiadam na chacie oryginał wersji 2 dyskowej, został mi ze starych czasów, nawet tekturowe pudło i instrukcja się ostały, hehe. Gdybym wiedział jak to zgrać na PC, to chętnie udostępniłbym Ci zawartość tych dyskietek. Także jak masz jakiś pomysł jak tego dokonać, to pisz śmiało. pozdro


Posiadajac dwie stacje dyskow w pc mozna za pomoca programu Disk2FDI przegrac dyskietke amigowa
http://emulacja.net/jak-korzystac-z-pro ... k2fdi.html
Avatar użytkownika
norbi
Moderator
 
Posty: 2014
Dołączył(a): 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja


Powrót do Szukam gry

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron