Nowe gry

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

Postprzez Borias » 5 gru 2008, o 07:46

Odnośnie tego linku i problemów z GTA4:
Z polską wersją BiA: Hells Higway (grą wydaną zresztą też przez Cenegę) jest to samo - w necie nie pograsz (wywala cały czas błąd), ściągnij ang. pirata - pograsz sobie bez problemu (połączyła się za pierwszym razem i normalnie i bezproblemowo pykałem w necie - jak wywnioskowałem z czatu głosowego - najpierw z Holendrami i Rosjanami, potem z Anglikami/Amerykanami). Proponuję wszystkim olewanie "oryginałów" wydawanych przez badziewną Cenegę. Przy okazji - pisałem do pomocy technicznej Cenegi zapytanie, dlaczego nie mogę pograć w necie - do tej pory cisza (mail wysłany 4 dni temu).
ASUS M4A77TD PRO, PhenomII X4 955, ASUS 285 1GB 512bit, 4GB RAM DDR3 Kingston 1,6GHz, HDD's 1TB/320GB, Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer, Tagan BZ 700W, w: NZXT Apollo.
A1200 Tower, Kick 3.1, Apollo 1240, 16 MB RAM, HDD 500 MB
Avatar użytkownika
Borias
 
Posty: 321
Dołączył(a): 16 lut 2004, o 15:14
Lokalizacja: From Hell
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Bebokus pospolitus » 5 gru 2008, o 15:13

http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013 ... iekli.html

Hmm , mój kumpel co zamówił grę przed premierą ,czekał niecierpliwie aż wreszcie do niego trafi a tu taki wałek haha .

Rozwala tekst z artykułu ".Nawet na całkiem mocnym sprzęcie z GeForce GTX 260 nie można komfortowo grać na innym poziomie detali niż Medium."

Rockstar ma prostą odpowiedź ".wyższe opcje graficzne są przeznaczone dla. komputerów przyszłości." czyli tak za rok jak wyjdzie następca 260 pogramy na high :lol:
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach :)
Avatar użytkownika
Bebokus pospolitus
 
Posty: 1410
Dołączył(a): 6 sty 2005, o 17:26
Lokalizacja: Tychy
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Shoonay » 5 gru 2008, o 15:19

Nie no, pewno chodzi im o DirectX 11 ;)
Avatar użytkownika
Shoonay
 
Posty: 824
Dołączył(a): 1 mar 2004, o 03:29
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Haszczak » 5 gru 2008, o 15:54

o directa też nie.testowaliśmy już z kumplem.jedny słowem trzeba czekać na patcha
Avatar użytkownika
Haszczak
 
Posty: 64
Dołączył(a): 27 lut 2006, o 17:41
Lokalizacja: Space...wieczna otchłań
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez biegu » 5 gru 2008, o 18:59

Bebokus pospolitus napisał(a):http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,6024514,GTA_IV_PC_popsute___fani_sa_wsciekli.html

Hmm , mój kumpel co zamówił grę przed premierą ,czekał niecierpliwie aż wreszcie do niego trafi a tu taki wałek haha .

Rozwala tekst z artykułu ".Nawet na całkiem mocnym sprzęcie z GeForce GTX 260 nie można komfortowo grać na innym poziomie detali niż Medium."

Rockstar ma prostą odpowiedź ".wyższe opcje graficzne są przeznaczone dla. komputerów przyszłości." czyli tak za rok jak wyjdzie następca 260 pogramy na high :lol:


co za głupota, tworzyć grę pod nieistniejący komputer. Ciekawe kto im w przyszłości będzie grał w przeżutą już grę. Wtedy będą inne i o GTA4 do tego czasu się zapomni. Tak samo Gothic 3 myślałem że na kompie który mam aktualnie nie będzie cieło, a tu dalej przycina np przy wyciąganiu pochodni itp. (jak są gry światła i cienia) Ciekawe czy Forgoten gods będzie sie ścinał, twórcy zapowiedzieli że będzie bardziej optymalny.
Avatar użytkownika
biegu
 
Posty: 367
Dołączył(a): 16 lut 2004, o 15:14
Lokalizacja: Tychy
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Borias » 5 gru 2008, o 20:10

To nie jest gra pod komputery przyszłości, tylko głupie tłumaczenie dupków z Rockstara, którzy po prostu obawiają się powiedzieć: spieprzyliśmy/nie dopracowaliśmy kodu gry. I powiedzcie - jak tu można wywalić ciężką kasę na takiego gniota? Kolega wyżej ma rację: to samo jest z Gothic 3 - nawet dziś na wypasionych potworach grafiki gra tnie tak samo jak kiedyś.
ASUS M4A77TD PRO, PhenomII X4 955, ASUS 285 1GB 512bit, 4GB RAM DDR3 Kingston 1,6GHz, HDD's 1TB/320GB, Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer, Tagan BZ 700W, w: NZXT Apollo.
A1200 Tower, Kick 3.1, Apollo 1240, 16 MB RAM, HDD 500 MB
Avatar użytkownika
Borias
 
Posty: 321
Dołączył(a): 16 lut 2004, o 15:14
Lokalizacja: From Hell
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Bebokus pospolitus » 6 gru 2008, o 00:05

A ktoś tu pisał żeby grę kupić , nawet mnie kusiło żeby to dziś uczynić ,ale wspomniany kumpel ostudził mój zapał .Zapewne po zakupie GTA byłbym bardzo zły .

A propo ,u mnie też Gothic ciął (pomijam inne bugi ) ,myślałem że mam poprostu za słaby sprzęt ( wtedy miałem 8600 GF ) ,a tu takie coś .

I tu nasuwa się pytanie ,kto testuje te gry i czy je w ogóle testuje ?
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach :)
Avatar użytkownika
Bebokus pospolitus
 
Posty: 1410
Dołączył(a): 6 sty 2005, o 17:26
Lokalizacja: Tychy
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez OSH » 6 gru 2008, o 11:17

Bebokus pospolitus napisał(a):Z reguły nie kupuje gier .
Mało mnie obchodzi że kogoś tam okradam ,who cares .


Żałosne. Tak bezczelnej odpowiedzi to dawno nie przeczytałem. Uważaj Bebok, bo myślących w Twoim stylu jest w tym kraju sporo. Żebyś przypadkiem kiedy nie trafił na takiego, który Cię okradnie/pobije, bo też "mało go będzie obchodzić, że kogoś okrada/bije who cares"
A1200 E/BOX Tower, Apollo 1240/25 MHz 34 MB RAM, HDD 20 GB; LG10x30x40, A1200 E1230/40 18 MB RAM, CD-32+SX-1 10 MB RAM, A500, CDTV, A600, C64, C64+1541-II:), C-64G
Avatar użytkownika
OSH
 
Posty: 291
Dołączył(a): 12 maja 2006, o 11:11
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Bebokus pospolitus » 6 gru 2008, o 11:31

Osh całe oprogramowanie masz orginalne ? a płyty z muzą też ? :P
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach :)
Avatar użytkownika
Bebokus pospolitus
 
Posty: 1410
Dołączył(a): 6 sty 2005, o 17:26
Lokalizacja: Tychy
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez OSH » 6 gru 2008, o 11:52

Bebokus pospolitus napisał(a):Osh całe oprogramowanie masz orginalne ? a płyty z muzą też ? :P


Nie ściągam z sieci wszystkiego co popadnie i kupuję w miarę mozliwości. Jeżeli takiej możliwości nie mam, to rezygnuję z tego. A na pewno nie piracę nowych gier, nowej muzyki i filmów.
Ściągam to, czego w zasadzie kupić już nie można, a przynajmniej jest to BARDZO trudne. A czasem nawet te trudnie rzeczy można dostać, gdy sie troche rozejrzy.
Ale nie afiszuję się z tym tak jak Ty, pokazując, że mam w dupie prawo i generalnie ludzi. Dlatego powtarzam: uważaj, bo gwarantuję Ci, że postępując w ten sposób wcześniej czy później trafisz na podobnego gostka, który Cię załatwi na cacy. Moze wtedy do Ciebie dotrze, ze maksyma "nie czyń drugiemu co Tobie niemiłe" jest prawdziwa.
A1200 E/BOX Tower, Apollo 1240/25 MHz 34 MB RAM, HDD 20 GB; LG10x30x40, A1200 E1230/40 18 MB RAM, CD-32+SX-1 10 MB RAM, A500, CDTV, A600, C64, C64+1541-II:), C-64G
Avatar użytkownika
OSH
 
Posty: 291
Dołączył(a): 12 maja 2006, o 11:11
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Bebokus pospolitus » 6 gru 2008, o 15:18

Jak kupujesz to spoks ,ale mając do wyboru : za darmo lub kupić ,wybieram pierwszą opcje .
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach :)
Avatar użytkownika
Bebokus pospolitus
 
Posty: 1410
Dołączył(a): 6 sty 2005, o 17:26
Lokalizacja: Tychy
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez OSH » 6 gru 2008, o 16:41

Bebokus pospolitus napisał(a):Jak kupujesz to spoks ,ale mając do wyboru : za darmo lub kupić ,wybieram pierwszą opcje .


Ok. To uważaj, żeby ktoś mając do wyboru np. wziąć komputer za darmo od Ciebie albo go kupić też nie wybrał pierwszej opcji.
A1200 E/BOX Tower, Apollo 1240/25 MHz 34 MB RAM, HDD 20 GB; LG10x30x40, A1200 E1230/40 18 MB RAM, CD-32+SX-1 10 MB RAM, A500, CDTV, A600, C64, C64+1541-II:), C-64G
Avatar użytkownika
OSH
 
Posty: 291
Dołączył(a): 12 maja 2006, o 11:11
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Borias » 6 gru 2008, o 16:43

Osh - spoko i luzik, Bebok - kiedyś zrozumie i nie będzie tak robił, bo nie ma większej satysfakcji niż przeznaczyć własne zarobione pieniądze na jakąś rzecz i po prostu cieszyć się nią, doceniać i szanować. Ale fakt faktem pozostaje - takie obnoszenie się z tym nie jest w porządku.
ASUS M4A77TD PRO, PhenomII X4 955, ASUS 285 1GB 512bit, 4GB RAM DDR3 Kingston 1,6GHz, HDD's 1TB/320GB, Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer, Tagan BZ 700W, w: NZXT Apollo.
A1200 Tower, Kick 3.1, Apollo 1240, 16 MB RAM, HDD 500 MB
Avatar użytkownika
Borias
 
Posty: 321
Dołączył(a): 16 lut 2004, o 15:14
Lokalizacja: From Hell
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez OSH » 6 gru 2008, o 17:45

Borias napisał(a):Ale fakt faktem pozostaje - takie obnoszenie się z tym nie jest w porządku.


Dlatego mnie to tak wk<CENZ>.Ok, niech będzie EOT z mojej strony.
A1200 E/BOX Tower, Apollo 1240/25 MHz 34 MB RAM, HDD 20 GB; LG10x30x40, A1200 E1230/40 18 MB RAM, CD-32+SX-1 10 MB RAM, A500, CDTV, A600, C64, C64+1541-II:), C-64G
Avatar użytkownika
OSH
 
Posty: 291
Dołączył(a): 12 maja 2006, o 11:11
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Postprzez Borias » 9 gru 2008, o 15:52

Grał ktoś już w Gothic 3: Zmierzch bogów? U mnie tnie niemiłosiernie, dogrywanie "kawałków" leveli co trzy kroki - po 5 min. staje się to irytujące po 15 wk.jące na max. W ramach retrospekcji - polecam dla przypomnienia, jak wygląda klimatyczna i miodna gra - Clive Barker: Undying, po tylu latach nadal super i z przyjemnością do niej wracam - wie ktoś może, gdzie można kupić oryginał w rozsądnej cenie? Poza eBayem itp.
ASUS M4A77TD PRO, PhenomII X4 955, ASUS 285 1GB 512bit, 4GB RAM DDR3 Kingston 1,6GHz, HDD's 1TB/320GB, Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer, Tagan BZ 700W, w: NZXT Apollo.
A1200 Tower, Kick 3.1, Apollo 1240, 16 MB RAM, HDD 500 MB
Avatar użytkownika
Borias
 
Posty: 321
Dołączył(a): 16 lut 2004, o 15:14
Lokalizacja: From Hell
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość