ePSXe 1.6.0 Błąd

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

ePSXe 1.6.0 Błąd

Postprzez Ray » 16 paź 2010, o 10:19

Mam emuloator ePSXe w wersji 1.6.0 i podczas wlaczania jakiejkolwiek gry wyskakuje mi blad. System Windows XP SP 3. Probowalem wszystkich trybow zgodnosci i sprawdzalem cfg video i nic. Gram tylko w trybie offline.

http://img715.imageshack.us/f/beztytuukhd.png/
Ray
 

Re: ePSXe 1.6.0 Błąd

Postprzez OSH » 18 paź 2010, o 01:12

Ray napisał(a):System Windows XP SP 3.


I być może jest to własnie przyczyna problemów.
A1200 E/BOX Tower, Apollo 1240/25 MHz 34 MB RAM, HDD 20 GB; LG10x30x40, A1200 E1230/40 18 MB RAM, CD-32+SX-1 10 MB RAM, A500, CDTV, A600, C64, C64+1541-II:), C-64G
Avatar użytkownika
OSH
 
Posty: 291
Dołączył(a): 12 maja 2006, o 11:11
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: ePSXe 1.6.0 Błąd

Postprzez Kuban » 11 gru 2010, o 15:17

Graj na EPSXE 1.7.0 może to pomoże :) .
Avatar użytkownika
Kuban
 
Posty: 0
Dołączył(a): 11 gru 2010, o 15:10
Lokalizacja: Łódź
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: ePSXe 1.6.0 Błąd

Postprzez Shoonay » 11 gru 2010, o 16:04

Z tego co widzę w logu to ostatnią wtyczką wgraną przed błędem była ta odpowiedzialna za dźwięk, więc może sprawdź z inną?
Avatar użytkownika
Shoonay
 
Posty: 824
Dołączył(a): 1 mar 2004, o 03:29
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: ePSXe 1.6.0 Błąd

Postprzez Slesz » 23 gru 2010, o 16:26

To ja polecam jeszcze emulator pSX 1.13
Łatwy i przyjemny, kompatybilny z większością tytułów.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Avatar użytkownika
Slesz
 
Posty: 1728
Dołączył(a): 5 lut 2005, o 02:29
Lokalizacja: Gdańsk
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja


Powrót do Hydepark

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość