UAE4Droid

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

UAE4Droid

Postprzez wojteks_86 » 27 sie 2012, o 11:09

siema, uzywal ktos juz UAE4Droid?
mam kilka ADFow na moim androidzie, ale w niektorych przypadkach nei da sie przejsc przez intro, np kiedy wymagane jest nacisniecie obu przyciskow myszki na raz
co do platformowek - mialem okazje grac w ruff n tumble i jakos tak koslawo sie gra :D
a jak u was?
Avatar użytkownika
wojteks_86
 
Posty: 52
Dołączył(a): 2 lut 2005, o 12:11
Lokalizacja: Ruda Śląska
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: UAE4Droid

Postprzez norbi » 27 sie 2012, o 17:18

uzywa. :)
W poprzedniej wersji emulatora udalo sie tak skonfigurowac oba klawisze myszy ze mialem jest pod regulacja glosnosci.
Teraz nie chce to dzialac :(
Chwile gralem w Cannon Fodder i az tak zle nie bylo . Przydalby sie po prostu wiekszy ekran, albo pad na bluetooth.
Testowalem pada od PSX 3 i bylo rewelacyjnie.
Mozna dowolnie skonfigurowac przyciski pada.

Do minusow moge dodac:
- uciety dolny ekran. Tak jakby na ekranie 640x200 (NTSC) byl ekran 640x256 (PAL).
- tylko 1MB pamieci
- mozna uzyc max kick2.0
- brak AGA
- brak emulacji HDD (plikopartycja czy katalog)
Ale moze w nowszej wersji co z tej listy dojdzie.
Avatar użytkownika
norbi
Moderator
 
Posty: 2014
Dołączył(a): 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja


Powrót do Hydepark

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości