idzie podłonczyć internet do amigi

Dyskusje i pytania o prawdziwą Amigę, a konkretnie o sprzęt.

Moderator: GTW

idzie podłonczyć internet do amigi

Postprzez piobro95 » 10 sty 2010, o 15:30

mam amige a500 i gdzieś czytałm że idzie podłonczyć do niej internet ale czasem niejestem pewien czy to niebyło o amidze a600
piobro95
 
Posty: 1
Dołączył(a): 10 sty 2010, o 15:20
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: idzie podłonczyć internet do amigi

Postprzez olesio » 10 sty 2010, o 18:54

Ja bym radził Tobie podłączyć się do www.so.pwn.pl
Pozdrawiam: olesio

"Cel uświęca środki"
olesio
 
Posty: 757
Dołączył(a): 26 gru 2003, o 20:57
Lokalizacja: Szczecin
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: idzie podłonczyć internet do amigi

Postprzez haynor » 18 sty 2010, o 11:50

Z tego co pamiętam jakieś karty PCMCIA/RJ45 to są. Pytanie czy ruszą na A600
Avatar użytkownika
haynor
 
Posty: 25
Dołączył(a): 21 maja 2003, o 16:43
Lokalizacja: Tarnobrzeg
Punkty reputacji: 0
Dobra reputacjaZła reputacja

Re: idzie podłonczyć internet do amigi

Postprzez norbi » 22 sty 2010, o 15:06

Ruszyc to ruszy ale przy 1MB i 68000 nie zaszalejesz
Avatar użytkownika
norbi
Moderator
 
Posty: 2014
Dołączył(a): 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Punkty reputacji: 2
Dobra reputacjaZła reputacja


Powrót do Hardware

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości