wesołych...
Moderator: GTW
- Haszczak
- Kontakt:
wesołych...
wszystkim furomowiczom chciałbym życzyć wesołych świąt,szczęśliwego nowego roku i miłego kaca
- Shoonay
- Kontakt:
- Jedi
- Kontakt:
Ja nie jadam karpia, szkoda mi tych biednych zwierzątek. A jak widzę jak są utłoczone w jednym zbiorniku z wodą, bez jakiejkolwiek możliwości poruszenia czymkolwiek to zastanawiam się jak można być tak bezmyślnym, żeby dopuścić do czegoś takiego.
A choinki jeszcze nie próbowałem, jaka lepsza - prawdziwa czy sztuczna?
A choinki jeszcze nie próbowałem, jaka lepsza - prawdziwa czy sztuczna?
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
Z okazji nadchodzących
Świąt Bożego Narodzenia
pragnę przesłać najserdeczniejsze życzenia.
Niech nadchodzące Święta będą dla Was niezapomnianym czasem
spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół
oraz wszystkich Bliskich dla Was osób.
Wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę dużo zdrowia i szczęścia.
Niech nie opuszcza Was pomyślność i spełnią się te najskrytsze marzenia.
Świąt Bożego Narodzenia
pragnę przesłać najserdeczniejsze życzenia.
Niech nadchodzące Święta będą dla Was niezapomnianym czasem
spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół
oraz wszystkich Bliskich dla Was osób.
Wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę dużo zdrowia i szczęścia.
Niech nie opuszcza Was pomyślność i spełnią się te najskrytsze marzenia.
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
- Arekis
- Nosferatu
Teraz większość życzeń to niestety tzw. "gotowce". Pełno ich na jakichś potralach, dzięki czemu robimy kopiuj i wklejamy wszystkim osobom na naszej liście kontaktów GG, bądź tworzymy szablon SMS'a i ślemy komu się da (przedtem jedynie wpisując nasze imię po słowie "życzy"). Bez bicia przyznam się, że sam tak robię, gdyż jakoś nie widzę nic fajnego w układaniu osobnych życzeń dla wszystkich moich znajomych po kolei. Zresztą z pewnością samemu nie wymyśliłbym nic tak przesłodzonego jak te wszystkie życzenia, więc idę na łatwiznę i korzystam z gotowców. Najchętniej to wcale bym ich nie wysyłał, bo 99% z tych życzeń ma dla mnie wartość papieru toaletowego, no ale nie chcę wyjść na jakiegoś zamkniętego w sobie, zgorzchniałego buraka.Arekis pisze:Nie lubie wulgarnych życzeń. I takich skopiowanych też nie.
Postęp techniczny doprowadził do tego, że cała magia przekazywania informacji, życzeń, itd. prysła jak bańka mydlana. Teraz już nie czeka się na kartkę świąteczną z drugiego końca Polski z wypiekami na twarzy, skoro można puścić SMS'a który dojdzie do odbiorcy w takim samym czasie w jakim go napisaliśmy. Zresztą z roku na roku coraz mniej osób korzysta z tradycyjnej poczty, gdyż jest po prostu za wolna, a tempo życia rośnie.
Ostatnio zmieniony 30 gru 2006, o 12:24 przez Nosferatu, łącznie zmieniany 4 razy.
THE BEST IS YET TO COME
- Bebokus pospolitus
Ja zawsze pisze takie:
Wesołych Świąt , dużo śnieżka i prezentów
Wesołych Świąt , dużo śnieżka i prezentów
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach
- biegu
a ja nikomu nie wysyłam życzeń bo mi sie nie chce, wkurza mnie wlasnie to kopiowanie i wklejanie, nie lubie tez ich czytać na gg bo co chwile przychodzi to samo. W dupie mam to czy ktos mnie uważa za buraka ze mu nie wyśle zyczeń, z tymi co trzeba złoże życzenia wprost i połamie sie opłatkiem. Jak mi ktos pisze zyczenia na gg skopiowane z neta to albo nie odpisuje wcale albo pisze tylko "dzieki wzajemnie".
Tutaj napisalem te wulgarne bo poprostu moim zdaniem są śmieszne.
Tutaj napisalem te wulgarne bo poprostu moim zdaniem są śmieszne.
- Bebokus pospolitus
A gdzie panowie uderzają na sylwestra?
Ps:dziś popieprzyłem pierogi zamiast je posolić
Ps:dziś popieprzyłem pierogi zamiast je posolić
- Bebokus pospolitus
Nie zapomnij zabrać telewizora dla mnie
Ja planuje sylwka we dwoje,ale co z tego wyjdzie nie wiem,ewentualnie jedna z imprez w rodzimym mieście lub poza nim.W ogóle nie rozumiem jak można sylwka spędzić w barze czy np na rynku w Krakowie-wg mnie porażka.
Ja planuje sylwka we dwoje,ale co z tego wyjdzie nie wiem,ewentualnie jedna z imprez w rodzimym mieście lub poza nim.W ogóle nie rozumiem jak można sylwka spędzić w barze czy np na rynku w Krakowie-wg mnie porażka.
- Nosferatu
Dokładnie. Albo sylwester w dyskotece! <ściana> Nie dość, że za wejście i zarezerwowanie stolika płaci się jak za zboże, to właściciele lokalu nie zapewniają Ci absolutnie NIC poza lampką taniego szampana (przepraszam: wina musującego) za 10 zł z "Biedronki". Za piwa, drinki, itd. płaci się ze swojego portfela, więc w takim razie czym taka impreza różni się od zwykłej weekendowej imprezy, poza "wyjątkową" datą?Bebokus pospolitus pisze:W ogóle nie rozumiem jak można sylwka spędzić w barze czy np na rynku w Krakowie-wg mnie porażka.
THE BEST IS YET TO COME
-
- Kontakt: