Directory opus?
Moderator: GTW
- norbi
- Moderator
- Kontakt:
- Pyzio
- norbi
- Moderator
- Kontakt:
- Xerwer
W czym problem?
Jeśli masz tego filemastera z ustawieniami skopiowanymi do prefs/env-archive to powinieneś mieć przycisk "LZX unp"
W jednym oknie wskaż folder docelowy a w drugim zaznacz archiwum LZX i kliknij na przycisk "LZX unp" jeśli pojawiają się jakieś komunikaty to potwierdzaj returnem lub myszą
Jeśli zagubiłeś gdzieś konfigurację lub ci nie działa to skonfiguruj ręcznie:
- kliknij na dole config - pojawi się okienko - tam na 2 (commands) i na pierwszy wolny przycisk - pojawi się takie okienko jak poniżej - skonfiguruj tak jak na załączonym obrazku
Jeszcze jedna sprawa - mam nadzieję że używasz do rozpakowywania filemastera 3.0 bo tego 2.2 którego zdjęcie wcześniej zamieściłeś to używałem jedynie do kopiowania plików zerowych i dodawania sobie życia w grach.
Ps. Pozdrów Natalię
Jeśli masz tego filemastera z ustawieniami skopiowanymi do prefs/env-archive to powinieneś mieć przycisk "LZX unp"
W jednym oknie wskaż folder docelowy a w drugim zaznacz archiwum LZX i kliknij na przycisk "LZX unp" jeśli pojawiają się jakieś komunikaty to potwierdzaj returnem lub myszą
Jeśli zagubiłeś gdzieś konfigurację lub ci nie działa to skonfiguruj ręcznie:
- kliknij na dole config - pojawi się okienko - tam na 2 (commands) i na pierwszy wolny przycisk - pojawi się takie okienko jak poniżej - skonfiguruj tak jak na załączonym obrazku
Jeszcze jedna sprawa - mam nadzieję że używasz do rozpakowywania filemastera 3.0 bo tego 2.2 którego zdjęcie wcześniej zamieściłeś to używałem jedynie do kopiowania plików zerowych i dodawania sobie życia w grach.
Ps. Pozdrów Natalię
- norbi
- Moderator
- Kontakt:
- Pyzio
- Pyzio
Norbi jestem zielony w AOS, to jest system inny od pospolitego Windowsa dlatego proszę o pomoc KROK PO KROKU oczywiścię dziękuję wszystki za pomoc.A program GuiArc rozpakuję bo wykopałem Amigę 1200 kuzyna Escom i mam naniej os 3.9 i program Unarc. Ale myslę jeszcze o A 600
Apollo jak nie było tak nie ma