Wiem, że przeginam. Nic tylko siedzę na chacie i przypominam sobie stare gry Oto jedna z nich. proszę o przypomnienie tytułu.
Była to gra w stylu "transport tycoon", lecz w trójwymiarze z lepszą grafą. Jedyną różnicą było to, że najprawdopodobniej można było rozwijać swój biznes tylko i wyłącznie na płaszczyźnie pociągów. Do dziś przypominam sobie tylko migawkę z tej gry, czyli jadący pociąg (widok kamery nieco ponad ziemią), działo się to wieczorem. Można było ujrzeć światła w wagonach pociągu i światła w domkach na wzgórzu w tle. Pamiętam, jak w to młóciłem z bratem, który był i jest zakochany w pociągach. Więcej niestety nie pamiętam (to i tak mało), więc jeżeli ktoś odnajdzie tytuł - jest półbogiem
Pozdrawiam serdecznie!
Jaki to był tytuł? (po raz 4) [PC]
Moderator: GTW
- Blod
- Administrator
-
Kurczę. najprawdopodobniej to jest to, ale jakbyś mógł podać jeszcze jakiś tytuł podobny do tego, ponieważ jak w to grałem byłem jeszcze młodszy - raczej to nie był 2004 rok, chociaż dopóki tej gry nie odpalę - nie przekonam się.
Dziękuję i pozdrawiam!
EDIT: ja zobaczyłem railroad tycoon 3 z 2004 roku, a były starsze wersje, lecz to nie było to. Pamiętam, że miałem wtedy Pentium 2 i gra mi przycinała. Pentiuma miałem przed 2003 rokiem.
Dziękuję i pozdrawiam!
EDIT: ja zobaczyłem railroad tycoon 3 z 2004 roku, a były starsze wersje, lecz to nie było to. Pamiętam, że miałem wtedy Pentium 2 i gra mi przycinała. Pentiuma miałem przed 2003 rokiem.
-