Instalacja OS 3.9
Moderator: GTW
- martini
Instalacja OS 3.9
zdobyć OS-a to jedno,drugie jak go zainstalować? Jest to folder a nie płyta CD więc chyba trzeba pokombinować,ja nie mam zbyt wiele czasu(i wiedzy w tym temacie)więc jeżeli ktoś wie jak to wszystko poskładać do kupt, to proszę o pomoc.
- amigafan
- DanielP
A jesli nie ma sie CD w swojej Amidze, to co ?amigafan pisze:...wystarczy skorzystać z instalera znajdującego się na ORYGINALNEJ płycie z systemem...
Prawde mowiac to ja nie zamierzam CD podlaczac, ale w przyszlosci zamierzam miec OS 3.9.
Poza tym skad sie bierze tego OS'a ? Czy sa jacys polscy dystrybutorzy ?
Bo z tego co wiem, to system zbyt tani nie jest, a jak dojda koszty wysylki z zagranicy... to ja dziekuje
Dzieki za info !
- Atalante
No tani nie jest, w Animarcie widze 229zl kosztuje, w efunzine 240zl, w innych sklepach pewnie bedzie w podobnych cenach, ale to co jest w ofercie nie znaczy, ze jest w magazynie i tu moga zaczac sie schody. Zawsze tez mozna rozejrzec sie po ogloszeniach za uzywanym systemem.
Amiga Rulez forever & nazawsze od now!
- martini
- DanielP
No a jak to jest z instalacja 3.9tki ?
Bede koniecznie musial podpiac CD-ROM ?
Przyznaje sie, ze nie chce mie sie bawic z instalacja CD, wyprowadzaniem tasmy, zasilania, przerabianiem zasilacza od PCta... i calego tego bajzlu. Tym bardziej, ze programy w wersji CD-ROM pewnie mozna policzyc na palcach 1 reki
A moze da sie jakos z dyskietek albo z HDD instalnac ?
Bede koniecznie musial podpiac CD-ROM ?
Przyznaje sie, ze nie chce mie sie bawic z instalacja CD, wyprowadzaniem tasmy, zasilania, przerabianiem zasilacza od PCta... i calego tego bajzlu. Tym bardziej, ze programy w wersji CD-ROM pewnie mozna policzyc na palcach 1 reki
A moze da sie jakos z dyskietek albo z HDD instalnac ?