Może ktoś wysłać gotowy program do emulacji ?

Zajrzyj tutaj jeśli masz problemy z emulacją Amigi.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
koper
Posty: 19
Rejestracja: 30 lip 2012, o 09:26

Może ktoś wysłać gotowy program do emulacji ?

Post autor: koper »

Może ktoś wysłać gotowy program do emulacji ?

Jestem za ciemny żeby samemu skonfigurować...
koper
Posty: 19
Rejestracja: 30 lip 2012, o 09:26

Re: Może ktoś wysłać gotowy program do emulacji ?

Post autor: koper »

Dobra załadowałem jednak sam a jak podłączyć 3 dyskietki jak tam jest miejsce na dwie?
Awatar użytkownika
zeku
Posty: 290
Rejestracja: 16 sty 2006, o 10:53
Lokalizacja: Siedlce

Re: Może ktoś wysłać gotowy program do emulacji ?

Post autor: zeku »

A500 1.3/2.05, 1.8MB SLOW, 5,25 Drive, FG24,
A500+ 2.04, AmigaOS 2.1/1.3, GVP HD8+ Series II 153MB, 1GB, CDRW, 1.5MB CHIP, 8MB FAST,
A600 1.3/2.05/3.1/3.5, ClassicWB68K, 2MB CHIP, 4MB FAST, 1,5MB SLOW, CF 4GB,
CDTV 2MB FAST,
CD32 + EUREKA COMMUNICATOR,
olesio
Posty: 757
Rejestracja: 26 gru 2003, o 20:57
Lokalizacja: Szczecin

Re: Może ktoś wysłać gotowy program do emulacji ?

Post autor: olesio »

Wiele popularnych gier w postaci łatwych do uruchomienia exeków znajdziesz na http://thecompany.pl - należy się tylko zarejestrować na forum i przywitać. A i od razu dodam, że jeżeli antywirus którego używasz zgłosi podejrzenia co do exeka, to jest to fałszywy alarm. Exeki pobrane z naszej strony są przetestowane i na pewno wolne od wirusów. Mam nadzieję, że Blod wybaczy mi mała reklamę :) A jeżeli nadal chcesz się bawić samodzielnie to również polecam przestudiowanie tej strony apc74.
Pozdrawiam: olesio

"Cel uświęca środki"
Awatar użytkownika
norbi
Moderator
Posty: 2016
Rejestracja: 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Kontakt:

Re: Może ktoś wysłać gotowy program do emulacji ?

Post autor: norbi »

koper pisze:Dobra załadowałem jednak sam a jak podłączyć 3 dyskietki jak tam jest miejsce na dwie?

A co robisz,jesli gra na PC jest na kilku plytach CD?
Dokupujesz dodatkowe napedy CD/DVD ?
ODPOWIEDZ