Moderator: GTW
no właśnie... obsługuje dzięki emulatorowi, sam pecet gów#! potrafi a Amiga obsługuje wiele formatów,zresztą Amigafan już o tym napisałFazzy4 pisze: które obsługuje tylko swój format nie to co PC... Wystarczy WinUae i już szalejemy na plikach amigowskich zamienionych na czytelne dla PC...
jeśli on tego jeszcze nie widział to nadal aktualnenorbi pisze:Ja wiem i pamietam jak nazywal sie ten miś. Chcialem troche Fazzy4'iego zmusisz do myslenia
to pograj w sapera - uczy logicznego mysleniaFazzy4 pisze:Ani to ani toNie jestem fanem pasjansów, wręcz nie gram w ogóle w pasjanse:]
Fazzy4 pisze:Denerwuje mnie tylko troche, że niektórzy tak sie zachwycają czymś co nie jest aż takie fantastyczne...
acha, czyli dla Ciebie amiga nie jest fantastycznymFazzy4 pisze:Spójrzmy prawdzie w oczy... ile % wszystkich użytkowników komputerów na świecie używa Amigi?? Jeśli zbierze sie 3% to będzie dobrze...
nicka pewnie nie bedziesz musial zmieniac tak samo nikt nie zamknie tego topiku chyba, ze Ty albo ktos tutaj przegnie pałę, jak narazie jest jeszcze ok, no i musisz rozwiazac zagadkeFazzy4 pisze:Dobra dobra już więcej nic nie piszeNie chce sie narażać na to że bede musiał zmienić nicka
Zresztą i tak pewno ten temat zostanie zamknięty... Pozdro dla wszystkich użytkowników Amigi i PC