legion - dziwny problem
Moderator: GTW
legion - dziwny problem
mam bardzo dziwny problem w grze legion.Wszystko dobrze działa a np. jak zażywam jakąś miksture albo zioła np. miksture uzdrawiającą to mojemu gościowi spada siła z 94 na 44 :/ jak miałem amige to tak sie nie działo! prosze o pomoc
- Michajster
Na emulatorze właśnie tak jest :/. Ja z adfa nagralem na dyskietke od amigi i wszystko ok, obojetnie polska czy angielska wersja. Mam pytanie, dlaczego na emulatorach, nie tylko winuae ale tez od pegasusa jest gorsza grafa niz w oryginale
AMIGA 600HD APOLLO 630/40 16MB FAST 2MB CHIP HDD 40MB
AMIGA 500+ 2MB CHIP
AMIGA 500+ 2MB CHIP
- Atalante
- akuhedr
na samej górze forum jest taki duuuuzy napis Strefa Emulacji Gier Amigowych
pod nim jest adres strony i takie małe ikonki - pierwsza od lewej to FAQ i obok niej jest taka jakby lupa (szkło powiekszające) podpisane "Szukaj"
należy skorzystać z tej opcji i wyszukać tematy na forum ktore poruszały zagadnienie przerzucania adf'ów na dyskietki celem gry na prawdziwej Amidze
pod nim jest adres strony i takie małe ikonki - pierwsza od lewej to FAQ i obok niej jest taka jakby lupa (szkło powiekszające) podpisane "Szukaj"
należy skorzystać z tej opcji i wyszukać tematy na forum ktore poruszały zagadnienie przerzucania adf'ów na dyskietki celem gry na prawdziwej Amidze
If you live with apes man, it's hard to be clean