Papież

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

pcisz

Papież

Post autor: pcisz »

Piszę to tu bo na shouboxie się niezmieści. Poczytajcie najpierw to co tam napisali, a potem to.
Rozumiem, że każdy ma prawo głosu, ale są sytuacje kiedy trzeba mordę zamknąć. Teraz jest taka sytuacja. Najwięksi wrogowie papieża i kościoła milczą, bo rozumieją powagę sytuacji. A tu na zapiziałej stronie paru kolesi próbuje być oryginalnych i mieszać wszystko z gównem. Dla mnie mogą zrobić z niego nawet boga, a nie tylko świętego jest mi wszystko jedno, ale rozumiem jak ważną rolę pełni papież dla milionów ludzi na świecie.Papież umiera, a wirusa boli, że w telewizji nic innego nie ma jak tylko o papieżu. Idź do wypożyczalni i zrób sobie dobrze.
Dlatego postuluję zawrzyjcie mordy i siedcie cicho, albo idzcie sobie pograć w wasze gierki. Ludzie wykorzystajcie resztki swojego rozumu i zastanówcie się nad tym co piszecie.
Awatar użytkownika
Atalante

Post autor: Atalante »

A o sso chozzi :shock:
Amiga Rulez forever & nazawsze od now! Obrazek
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Post autor: Wirus »

A czy ja napisałem, że mnie to boli, że w tv ciągle o nim gadają? Mnie to nie przeszkadza, czytaj uważniej moje słowa i staraj się je zrozumieć a swoje docinki zachowaj sobie dla siebie bo na nikomu nie zrobisz wrażenia. Te słowa powinienes kierowac do telewizji, która już zaczyna mówić o nim w formie przeszłej.
Ostatnio zmieniony 2 kwie 2005, o 20:16 przez Wirus, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
Awatar użytkownika
Aliens

Post autor: Aliens »

Dla wielu tu zalogowanych graczy, Papież to zwykła osoba, która pełni nudną rolę. Nie wiedzą, ile Ten Człowiek cierpi...za nas. Dlatego jest Święty, bo chce, zjednać ludzi na świecie, chce pokoju, chce naszego szczęścia. Za to powinno się cenić Papieża :!: SZACZUNEK to podstawa.

Ciebie to nie boli Wirus?? A to co?- Wkurza mnie jak w telewizji czy na ulicy mówia na niego Ojciec święty. Ludzie, nikt jeszcze w historii kościoła nie został świętym za życia. Świętym się zostaje po śmierci więc nie róbmy z niego świętego.

Już, nie będzie cie wkurzać, Bo On już odszedł :!: Na tym koniec :!:
pcisz

Post autor: pcisz »

Jest to jedyna śmierć osoby publicznej, która mnie poruszyła. Żadna inna śmierć mnie tak nie dotkneła( do dej pory przyjmowałem to do świadomości i koniec).
Pamiętam jak był w Szczecinie. Nie pamietam, który był to rok (chyba 1986), ale wtedy GO widziałem (na żywo). Pierwszy i ostatni jak dziś się okazało. Jechał wtedy tym swoim papamobile. To trwało kilka sekund.
Jechał do seminarium w Szczecinie.
Nie jestem osobą szczególnie wierzącą, a mogę nazwać się nawet wrogiem kościoła, ale ON zawsze był mi jakoś bliski. Nawet jak to piszę to płaczę i nie wiem nawet dlaczego.
A teraz po jego śmierci już wiem?

Mało tego JEGO obrazek dostałem na pierwszej komunii w 1979r. O kurka to ON był ze mną przez ok. 30 lat. Tym większą tragedia.
Awatar użytkownika
amigafan

Re: Papież

Post autor: amigafan »

pcisz pisze:Piszę to tu bo na shouboxie się niezmieści. Poczytajcie najpierw to co tam napisali, a potem to.
Rozumiem, że każdy ma prawo głosu, ale są sytuacje kiedy trzeba mordę zamknąć. Teraz jest taka sytuacja. Najwięksi wrogowie papieża i kościoła milczą, bo rozumieją powagę sytuacji. A tu na zapiziałej stronie paru kolesi próbuje być oryginalnych i mieszać wszystko z gównem. Dla mnie mogą zrobić z niego nawet boga, a nie tylko świętego jest mi wszystko jedno, ale rozumiem jak ważną rolę pełni papież dla milionów ludzi na świecie.Papież umiera, a wirusa boli, że w telewizji nic innego nie ma jak tylko o papieżu. Idź do wypożyczalni i zrób sobie dobrze.
Dlatego postuluję zawrzyjcie mordy i siedcie cicho, albo idzcie sobie pograć w wasze gierki. Ludzie wykorzystajcie resztki swojego rozumu i zastanówcie się nad tym co piszecie.
Dobrze mówi!!!
Są sytuacje kiedy należy się chwila zadumy a nie głupie gadanie że w TV nic innego nie ma i że za dużo się o tym mówi - vide wypowiedzi Jedi i innych.
Tu nie jest istotne czy się wierzy czy nie bo BYŁ :cry: to WIELKI CZŁOWIEK
Awatar użytkownika
Juras

Re: Papież

Post autor: Juras »

amigafan pisze:Tu nie jest istotne czy się wierzy czy nie bo BYŁ :cry: to WIELKI CZŁOWIEK
Wszystko... :(
"Mężczyzn od chłopców różni tylko jedna rzecz - cena ich zabawek."
Winston Churchill
Piotr Bober
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: Piotr Bober »

życze papieżowi dobrego życia w nowym świecie on tyle zrobił dla tego zasranego świata i dla takich niewdzięczników jak wirus.
Zgadzam się z wirusem a co to za ojciec co niema dzieci??
Weź Jedi kretynie lepiej się zamknij on poświęcał się i jeździł do takich debili jak ty nawet on zawsze chciał pokoju!!!!

Powinniście tak jak ktoś wspominał na shoutboxie założyć sekte z Urbanem i Occonor :!:
Ostatnio zmieniony 2 kwie 2005, o 23:25 przez Piotr Bober, łącznie zmieniany 1 raz.
Na wakacjach i zbanowaniu hura :P
Awatar użytkownika
Slesz

Post autor: Slesz »

Nie chciałem wiedzieć.
Nie byłem gotowy.
Nie dało się ukryć.
Już wiem, już wszyscy wiedzą.
Czuję się, jak bym stracił kogos bliskiego. kogoś z rodziny. Dlatego bez wahania mogę go nazwać ojcem. Ojcem wszystkich.

To było nieuchronne, musiało kiedyś nastąpić.
Stamtąd, siedząc po prawicy Boga ma jeszcze wiele do zrobienia.
Więc, cóż nam pozostaje
Niech się dzieje wola nieba,
Z nią się zawsze zgadzać trzeba.

...
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Piotr Bober
Zbanowany
Kontakt:

Na szczęście Papież takim ludziom (jak sam Bóg i Jezus) jak Jedi i Wirus wybacza bo temu który strzelił do niego też wybaczył apropo Wirusa mam dla ciebie propozycje jeśli tak cię to wkurza:
1.Nie kupuj gazet.
2.Wycinaj ze gazet strony o papieżu.
3.Nie oglądaj TV.
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus

Post autor: Bebokus pospolitus »

Jestem po stronie Wirusa(my Amigowcy musimy sie trzymac razem :D )Papiez wielkim czlowiekiem?A niby czemu?Fruwal sobie tu i tam i co z tego?Czy skonczyla sie jakas wojna?Czy w Polace mniej kradna?NIE!!Jakos za zycia malo kto na niego zwracal uwage,a jak zmarl nagle wszystkim sie przypomnialo ze taki ktos istnieje :evil: Tak jak bylo np z Czeslawem Niemenem,jak zmarl nagle sobie wszyscy przypomnieli ze taki ktos istnieje wczesniej majac to gdzies...
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach :)
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Ludzie o co wam chodzi? Czy wy wogule przeczytaliście mój poprzedni post i wiadomości na sghoutboxie? Jeżeli tak to pokażcie mi słowa w których mówię, że za dużo się o tym mówi, że mi to przeszkadza itd.

Odpowiadając na słowa Aliensa który chciał żebyśmy cos napisali napisałem tylko że w tv i gazetach będa o tym mówić, ale NIGDZIE, powtarzam N I G D Z I E nie napisałem, że olewam papieża, że przeszkadza mi to że gadają o tym w telewizji, więc nie róbcie ze mnie jakiegoś antychrysta. Też przeżyłem śmierć papieża, wiem jakie to uczucie gdyż straciłem matkę, która odeszła przy mnie we własnym domu. Wywiesiłem nawet dzisiaj flagę polską na bloku z kawałkiem czarnego materiału.

Przeczytajcie jeszcze raz wszystko od początku a nie kierujcie się tylko bezpodstawnymi oskarżeniami pcisza, który zrozumiał sobie moją wypowiedź na własny sposób, który jest kompletnie błędny.

Pinball Dreams - Rekordy
Piotr Bober
Zbanowany
Kontakt:

Bebokus pospolitus pisze:Jestem po stronie Wirusa(my Amigowcy musimy sie trzymac razem :D )Papiez wielkim czlowiekiem?A niby czemu?Fruwal sobie tu i tam i co z tego?Czy skonczyla sie jakas wojna?Czy w Polace mniej kradna?NIE!!Jakos za zycia malo kto na niego zwracal uwage,a jak zmarl nagle wszystkim sie przypomnialo ze taki ktos istnieje :evil: Tak jak bylo np z Czeslawem Niemenem,jak zmarl nagle sobie wszyscy przypomnieli ze taki ktos istnieje wczesniej majac to gdzies...
BEZ KOMENTARZA ile ty masz lat?? 8?? BO ja MAM 13 i jako
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Bebokus pospolitus pisze:Jestem po stronie Wirusa
Nie wiem na jakiej podstawie jestes po mojej stronie, ale ja po twojej nie jestem.

Pinball Dreams - Rekordy
Awatar użytkownika
AlaN

Post autor: AlaN »

Czy nawet w takiej chwili musicie wylewać na siebie błoto?!
Jeden jest wierzący, inny antychrystem, Muzułmaninem, Żydem, Prawosławnym, satanistą...... dajcie sobie spokój.

Nawet teraz musicie się żreć ze sobą?!

Co za ludzie!!!
Pozdrawiam - AlaN
Amiga600 (KS-37.300 i 34.5), HD-1.2GB, karty S-RAM na PCMCIA
Zablokowany