Zauważąjąc brak dołączenia, do niektórych gier plików z muzą, postanowiłem się zapytać WAS ,czy są jakieś strony, z których mógłbym je ściągnąć.
Głównie mi chodzi o grę Super Cars,Street Fighter 2 The world warrior,
Test Drive 2 The Duel, Dizzy :Treasures Island, Prince of Presja.
Uwielbiam te gry i byłbym bardzo wdzięczny za pomoc
Kurka Wodna
Nie łapię o co tu chodzi. Pobierz muzykę z gry "Download Game music from UnExoticA!" wywala na jakąś stronę i ani B, ani C, ani Kukuryku.
Ja nie mogę . Można troszeczkę dokładniej wytłumaczyć
Na mirsofcie masz u gory "world of game mods/games mod archive/All tunes alphabetically", wyszukujesz i sciagasz.
Zapomnialem dodac, ze trzeba sie tam zarejestrowac (darmowo). Ja jestem tam zarejestrowany i przegladarka loguje mnie automatycznie, dlatego mi z glowy wylecialo. Sorki.
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2005, o 18:42 przez Atalante, łącznie zmieniany 1 raz.
Wypowiem się w sposób szczególny.
Z tej strony http://www.mirsoft.info/gamemods.php muza z gier jest ZWALONA
Takie pioseneczki to mogą robić na komórki z dzwonkami polifonicznymi.
Ja chciałem muzykę, która jest tak sprawnie i ładnie złożona jak na stronie Bloda. (czyli tej).
Proszę o strony z ładną muzyką, która wiernie odwzorowuje ścieżki dźwiękowe z gier
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2005, o 19:29 przez Aliens, łącznie zmieniany 2 razy.
Jeśli nie zależy ci na formacie muzyki, to w WinUAE możesz sam pobawić się w zrzucanie muzyki z gier (wyłapywanie). Jest to banalnie proste, ale wymaga nieco chęci. Przewertuj zakładkę output
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Mówisz, że gdy nagram sobie soundtracka, to go będe musiał otworzyć
riperem
Nie chcę tworzyć new subject'a, więc pytam:
Jak w DP, robi się powtarzanie utworu?
Wiem, wiem, wiem pytanie głupie...ale ja tego nie wiem i się zdaję na waszej 100%-towej pomocy.
jest tam taki przycisk ustawiony na repeat off- klikniesz raz i masz repeat 1x czyli w kółko jeden utwór, klikniesz znowu i masz repeat all - czyli jak dojdzie do konca listy to zacznie odtwarzać od początku utwory z listy. klikniesz znowu i masz ignore - najlepsza opcja bedzie ci odwarzać jeden utwór bez przerwy, niebedzie powtarzać go od początku tylko bedzie grany w kółko niewiem dokładnie jak to dziala ale niektóre mody w gierkach tak mają że muza leci na okrągło.