W menu display masz ilość FPS i odświeżanie.
Jeżeli masz słabego kompa (średnio poniżej 1Ghz) to radzę zmniejszyć, pobawić się tymi opcjami, może pójdzie normalnie w miarę.
Możesz też próbować zmniejszenia rozdziałki.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
danekT pisze:Kiedy włączam CF to nie ma muzyczki w tle, a kiedy gram już w właściwą grę obraz bardzo klatkuje, tak że nie da się grać. :x Wie ktoś jak temu zaradzić? :lol:
Tylko z CF, czy z innymi też się tak robi? Bo jeśli z innymi też, to napewno wina sprzetu, albo systemu.
Ta wersja jest skpana w tym miejscu (mam ta samą). Jedyne wyjście używając tej wersji Cannon Fodder to szybkie skipnięcie intro, wtedy wszystko wgrywa się w porządku.
Możesz też pobrać z innego źródła. Linki znajdziesz w regulaminie.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Używasz prawdziwej Amigi?
Spróbuj skopiować dobrze działające adfy na amigowe dyskietki (odpowiednie sposoby znajdziesz w dziale software - tam o tym chyba mądrzy Amigowcy prawili).
Jeśli to wersja pctowa to masz zbyt nowy komputer , bo napewno nie masz w nim Soundblastera 16 (ja mam taki w drugim kompie ) ani Gravis Ultrasound a na pewno nie masz już AWE64