eh
jak go zmniejszasz i zapisujesz to tracisz animacje (w sensie tylko pierwsza klatka animacji zostaje zapisana a reszta jest wywalona)
zaopatrz sie w jakiś program do edytowania tworzenia gifów
Aliens pisze:Wirus ma nowego avatara. Chyba czytał ten topic
hehe, juz dawno myślałem o zmianie, w końcu 1,5 roku ciągle taki sam to już sie troche przejadł. Tylko ciągle nie moge znaleźć tego jednego niepowtarzalnego.
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki"
Słuchajcie. Mam adres tego Gifu. Jeżeli ktoś dla mnie ten Gif zmniejszy do 80x80 i mi go da z działającą animacją to mu podziękuję i będzie prawdziwym przykładem koleżeństwa amigowego
Aliens pisze:Słuchajcie. Mam adres tego Gifu. Jeżeli ktoś dla mnie ten Gif zmniejszy do 80x80 i mi go da z działającą animacją to mu podziękuję i będzie prawdziwym przykładem koleżeństwa amigowego
Tak więc proszę o pomoc
To kto podejmie się, pomóc mi Koledze nie pomożecie
Again: może gdybyś podał ten adres, to ktoś by Ci pomógł (ja się nie podejmuję, musiałbym to pewno ręcznie klecić w Adobe Premiere, a nie mam zdrowia do tego programu, zawsze ma jakieś obiekcje co do moich codec'ów itd.) (poza tym nie chce mi się )
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Może nie tyle co nie umiałem, ale nie próbowałem . A co do tego pytania, to albo zmniejszyć jeszcze rozmiar avatara albo zmniejszyć ilość kolorów, co odbije się na jakości.
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"