szukam demka amigowego, to jest dosyc znane demo wszyscy je mieli w swoim czasie na swoich amigach. Nie pamiętam nazwy ale była tam amiga i koles co wkładał do niej dysk, potem ktos komus łeb odstrzelił z shotguna, i był tez koles który sral na kiblu i tak sie spręzył ze odleciał z sedesem:-). Napewno wiecie o co mi chodzi. Prosze o pomoc. jak sie to demo nazywa lub gdzie je mozna zassac. z góry dzięki
Kurczę jestem pewien że swego czasu widziałem to demo...pamiętam nawet że było na dwóch dyskietkach. Jego nazwę mam na końcu języka, jak tylko sobie przypomne to dam znać, chyba że któs mnie uprzedzi. Sam z chęcią zobaczyłbym to demko jeszcze raz.
Miesięcznik "Amigowiec" (kto go jeszcze pamieta?) zamieszczal opisy demek. Wydaje mi sie ze w jednym z numerow byl opis dema ktorego poszukujesz. Jesli bede mial czas to poszukam.
Łysy0800 pisze:A napisz, czy w tym demie koleś śpiewał Hej-Ho, Hej-Ho i czy sikał na kogoś.. Bo jeśli to jest to, to mam to na ACS CD.
nie pamiętam czy było tam cos takiego, a muzy to juz kompletnie nie pamiętam musiala byc kiepska bo dobre muzyczki amigowe zapadają mi łatwo w pamięć:-) ale chyba rzeczywiscie było na dwóch dyskach
Heh rzeczywiście to jest to demo!! Gratuluje samozaparcia Nieprzypomniał bym sobie tej nazwy...chyba jakoś inaczej nazywałem to demo gdy miałem je jeszcze na amisi. Ale...jak pisałem wcześniej...jest na dwóch dyskietkach .