MYTH Pomocy
Moderator: GTW
-
MYTH Pomocy
Mam problem z przejsciem. Jestem na tej planszy z odynem a dookola sa te cholerne strzelajace kwiatki. Co mam zrobic zeby przejsc ta misje? Mam jakos zabic odyna czy co?
-
Toporem ucinaj kwiatki a tych malych gnojkow kop butem i wyjdz na sama gore tych podestow czy jakos tak. Po drodze musisz sztyletami (od tych malych gnojkow) zabic 2 gosci ktorzy beda wychodzic z mostow zwodzonych nad ktorymi sa oczy w ktore tez trzeba rzucac sztyletami.
Na samej gorze zacznie pojawiac sie taki koles co zlatuje z gory ponapiernicza i ucieka. W niego tez rzucaj sztyletami az sie wkurzy i Cie porwie. Potem nastapi walka z bossem. Najpierw musisz zalatwic sztyletami tego wlasnie kolesia co Cie porwal a nastepnie pruj ile sil w rekach sztyletami w banie tego goscia co siedzi na tronie (pewnie odyna ale kij wie).
Jak koles wystawi reke do przodu i zacznie cos belkotac to wiesz ze przeszedles.
Na samej gorze zacznie pojawiac sie taki koles co zlatuje z gory ponapiernicza i ucieka. W niego tez rzucaj sztyletami az sie wkurzy i Cie porwie. Potem nastapi walka z bossem. Najpierw musisz zalatwic sztyletami tego wlasnie kolesia co Cie porwal a nastepnie pruj ile sil w rekach sztyletami w banie tego goscia co siedzi na tronie (pewnie odyna ale kij wie).
Jak koles wystawi reke do przodu i zacznie cos belkotac to wiesz ze przeszedles.