Reklama Nintendo
Moderator: GTW
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
- Shoonay
- Kontakt:
Dla Firefox'a, istnieje rozszerzenie o nazwie "Download Embedded" - które umożliwia ściąganie wszelkich (osobiście jeszcze nie natknąłem się na taki którego by nie szło) obiektów, tak zwanych "osadzonych".
Rozszerzenie zwane "Allow Right-Click" - odblokowywujące niemożność użycia prawego klawisza myszy, też może się przydać
Rozszerzenie zwane "Allow Right-Click" - odblokowywujące niemożność użycia prawego klawisza myszy, też może się przydać

- kendziur
-
A po co ci Mario jak masz Marvin'a (Mario jest popularny, ale Marvin jest tak samo grywalny. Ma super grafikę i dźwięk, ale wymaga min. A1200.Adrianq pisze::D:D:D:D Dobre!
Mam przyOk pytanko czy na Amisie powstał jakis Mario? Wiem sa gry podobne jak Giana Sisters bądź Marvin's Marvellous Adventure ... Ale mi chodzi o Mariana!
Pozdrawiam
ps.Fajnie było by pograc w SMB na Amisi ! ;D
Słowo rady, cierpliwość losu szybko się kończy.
- Slesz
A) Byćmoże pomoże wyłączenie wtyczek odpowiadających za odtwarzanie filmików bezpośrednio z netu. (Narzędzia --> Opcje --> Pobieranie --> Wtyczki ; odhaczyć odpowiednie wtyczki)Arek pisze:A ja nie mogę ściągnąc filmiku xxx z tej stronki Firefoxem
B) Byćmoże chodziło Ci o filmiki, do których dostęp jest zapewne płatny (na to podobno też są sposoby

C) Byćmoże chciałeś się pochwalić swoim linkiem parafrazując jedną z poprzednich wypowiedzi.
Strzelam: wybieram bramkę numer 3.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Arek
Filmik można oglądać Explorerem a Firefoxem się nie da .Zauwarzyłem jeszcze że Firefox nie wyświetla niektórych obrazków (na niektórch forach dyskusyjnych) a Explorer je wyświetla . Niczym się nie chciałem chwalić takich rzeczy na necie jest mnóstwo .
Kto mieczem wojuje od pochwy ginie.Zapamiętajcie.