Heart of the alien
Moderator: GTW
- NoOne
Heart of the alien
Czy ktoś ukończył gre heart of alien na emulatorze gens? Zaciąłem sie w jednym miejscu i niewiem jak przejść dalej. Kod do tego miejsca to DGBJ
Sciągnąłem wszystkie kody i praktycznie moge grać dalej, ale chciałbym wiedzieć jak to przejść. W tym momencie gry jest na początku koleś, którego zabijam i otwierają się drzwi po prawej. Biegne w prawo przez plansze gdzie do mnie strzelają. Potem są cztery drzwi z lewej, które rozwalam po kolei i jednocześnie obraniam się tarczami przed laserami. Po rozwaleniu drzwi przechodze do kolejnej planszy, gdzie są dwa poziomy, na dole jest strażnik i niewiem jak bym nie schodził to zawsze mnie złapie i koniec. na górnym poziomie z sufitu zwisa jakis metalowy kolec, na którym można użyć lassa i przeskoczyć (jak indiana Jones:-)) ale po drugiej stronie jest pole elektryczne i kaput. i wlasnie w tym momencie niewiem co zrobic. Proszę o pomoc
-----------------------------------------------------------------------------------------
Sprawa nieaktualna, znalazłem solucje
http://www.ss-ng.pl/archiwum/online/ss- ... 06/27.html
Sciągnąłem wszystkie kody i praktycznie moge grać dalej, ale chciałbym wiedzieć jak to przejść. W tym momencie gry jest na początku koleś, którego zabijam i otwierają się drzwi po prawej. Biegne w prawo przez plansze gdzie do mnie strzelają. Potem są cztery drzwi z lewej, które rozwalam po kolei i jednocześnie obraniam się tarczami przed laserami. Po rozwaleniu drzwi przechodze do kolejnej planszy, gdzie są dwa poziomy, na dole jest strażnik i niewiem jak bym nie schodził to zawsze mnie złapie i koniec. na górnym poziomie z sufitu zwisa jakis metalowy kolec, na którym można użyć lassa i przeskoczyć (jak indiana Jones:-)) ale po drugiej stronie jest pole elektryczne i kaput. i wlasnie w tym momencie niewiem co zrobic. Proszę o pomoc
-----------------------------------------------------------------------------------------
Sprawa nieaktualna, znalazłem solucje
http://www.ss-ng.pl/archiwum/online/ss- ... 06/27.html
Odpalajta swe motóry, zakładajta ala skóry
- Arekis
- Arekis
- Arekis
- Slesz
To prawdopodobnie możliwe na podobnej zasadzie co ogladanie filmików z gier na PlayStation. Tam były one zapisywane w plikach .str i teoretycznie można je odtworzyć, chociaż nigdy tego nie próbowałem. Tutaj też zapewne mają są one w osobnych plikach, chyba że chodzą na kodzie gry, ale na to mi nie wyglądało.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- martini
Na prawdziwym PSX np. poprzez Action Replay.Slesz pisze:To prawdopodobnie możliwe na podobnej zasadzie co ogladanie filmików z gier na PlayStation. Tam były one zapisywane w plikach .str i teoretycznie można je odtworzyć, chociaż nigdy tego nie próbowałem.
Na piecu programikiem PSXMC.
Sorry za offtopa, ale komuś może się przydać.
Only Amiga makes it possible
happy owner of A500!