Problem z Benefactor

Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Wieża

Problem z Benefactor

Post autor: Wieża »

qrcze mam problem w planszy weightwatchers .jest to 28 plansza czyli w lesie.chodzi o winde czyli jak mam ich wydostac z dolu no i wiem ze jest ten kamien.zacialem siepierwszy raz od poczatku gry i mam problem.na amidze tez na tym chyba poleglem.prosze o pomoc podaje kod do niej 2LQLLSN33P
BENEFACTOR ruulezzz
Awatar użytkownika
MacGregor

Benefactor

Post autor: MacGregor »

W Secret Service 18 piszą (myślę, że to ta plansza ale nie jestem pewien):

"Weź klucz, otwórz drzwi na dole, weź klucz znajdujący się w pobliżu (przehuśtaj się) i zostaw go w pobliżu klatki. Weź kamień leżący obok maszyny (uważaj, żeby nie wejść na windę), weź farbę a kamień zostaw równo nad prawą windą. Uruchom maszynę, weź trzeci klucz i zostaw go wyżej na gałęzi. Uwolnij gościa tam, gdzie wcześniej zostawiłeś klucz. Przeskocz z nim na lewo, weź trzeci klucz i wejdź na lewą windę. Uwolnij gościa na dole, wróć na lewą windę i poczekaj. Przełącz wajchę na górze, przerzuć obu gości na prawo i idź do wyjścia."

Napisz jak ci poszło.
"Zmiany są nieodzowne"

Amiga 600 | ROM 37.350 | 2 MB RAM | HD CompactFlash 128 MB
WinUAE 0.8.27 PL
Wieża

Post autor: Wieża »

dzieki MacGregor za opis planszy.nie wpadlem tylko na to ze szary mnie moze wyciagnac winda na gore.!a mam pytanie przeszedles calego czy tylko masz opisy do benefactora??
BENEFACTOR ruulezzz
Awatar użytkownika
MacGregor

Benefactor

Post autor: MacGregor »

Nie ukończyłem całego, mam tylko (albo aż :) ) solucję - SS 18.
"Zmiany są nieodzowne"

Amiga 600 | ROM 37.350 | 2 MB RAM | HD CompactFlash 128 MB
WinUAE 0.8.27 PL
ODPOWIEDZ