Skojarzenia

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus

Post autor: Bebokus pospolitus »

a miszcz czyni pieniądz :mrgreen: :arrow: Sie wie :D
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach :)
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Post autor: Jedi »

Sie wie :arrow: pisze się "się wie" (wiem że nie masz polskich znaków, ale weź sobie załatw, co za problem ściągnąć plik językowy, choćby ze strony Microsoftu, a tak to nie możesz w pełni delektować się pięknością naszego języka :P )
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"

"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"

Kult - Komu bije dzwon
Awatar użytkownika
Aliens

Post autor: Aliens »

pisze się "się wie " :arrow: no to błysnąłeś inteligencją...
Awatar użytkownika
Slesz

Post autor: Slesz »

no to błysnąłeś inteligencją... --> krzaki
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

krzaki :arrow: drzewa :P

Poza tym to odczep się Aliens, ostatnio wszystkich się o wszystko czepiasz.

Kult - Komu bije dzwon
Awatar użytkownika
Slesz

drzewa --> guma
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
Aliens

Użytkownik o nicku Slesz, dostaje drugie z kolei upomnienie. Zastosował błędnie zasady zabawy, jego "-->" w żadnym innym przypadku nie przypomina mi tego znaczka :arrow: .

Sytuacja się powtórzy, a możliwe będzie zastosowanie zablokowanie konta użytkownika Slesza w tym temacie. Ostrzegam :idea:
-------------------------------------------------------------------------------------

guma :arrow: opona
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

opona :arrow: dętka

O tym właśnie mówię. Nie rządź się tak Aliens, to ma być zabawa a nie czepianie się byle czego. Niby co zrobisz żeby Slesz nie wypowiadał się w tym temacie? Poprosisz moderatora? Ciekawe, który Ci pomoże.

Kult - Komu bije dzwon
Awatar użytkownika
Aliens

Ja się nie rządze, tylko ustalam poprawność zasad gry. Slesz popełnił 2 wykorczenia i możliwe będzie jego zablokowanie, na czas jednego tygodnia. Inni użytkownicy, którzy chcą dołączyć do grona zagrożonych zablokowaniem, zapraszam.
Ja Jedi mogę bardzo dużo, więc się Ty nie czepiaj. Widzę, że szukasz zaczepki. Mam wpływy pewne, i się o to nie bój :?
Nikt nie będzie mi demorializował władzy w moim temacie. Jasne ? Nie podoba się, to wynocha. Zasada prosta.

-------------------------------------------------------------------------------------

->Aliens<-
Awatar użytkownika
Slesz

dętka --> jo

-- użytkownik Aliens popełnił pierwsze wykroczenie nie wypisując skojarzenia do ostatnio podanego słowa. Jeśli to się powtórzy to będzie konieczność czasowego ubezwłasnowolnienia użytkownika. Moje rzekome wykroczenie usprawiedliwiam fakem, iż póki co z niewiadomych przyczyn nie działa mi klik w emotki (poza tym nie ja pierwszy użyłem tego rodzaju strzałek) --

-- EDIT: jeszcze się do czegoś przyczepię jak się coś znajdzie, póki co mam do tego kiepską wenę :P --
Anthrox
Mistrz Mortal Kombat 2
Kontakt:

Post autor: Anthrox »

jo :arrow: Baby Jo :mrgreen:

Ja za to się przyczepię - @Aliens niepotrzebnie uziwa kolorowych czcionek i rozsiewa dalej negatywne wibracje (tak to jest jak za dużo słucha się kosmicznego Ojca Rydzyka) :mrgreen:
add
Taka masz wladze, a warny po co masz ? dla szpanu ?
Bo moj niedlugo zostanie usuniety
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
Awatar użytkownika
Aliens

Baby Jo :arrow: toys

@Anthrox - Dwie wary, które psują mi wizrunek koło avka, zostały przypięte ponieważ (...) i jeszcze (...), no to już wiesz.

Ja mam ogólną władzę, jako autor tego tematu. Uznano, że ten temat ma w sobie pewną logikę i miłą atmosferę. Dlatego muszę się tym tematem szczególnie opiekować.
A co do likwidacji Twojego ostrzeżenia... to nie mów, że Blod Ci napisał " Spoko stary zdejmiemy Ci, jak będe miał czas, po zmianie domeny :mrgreen: ".

Jak dotąd, byłbyś Pierwszą osobą na forum, która doznała ułaskawienia przez władze wyższe.
No ale jak zobaczę, to uwierzę.

@Slesz - Hmm no właśnie, jakoś nie mam veny, by Ci cokolwiek napisać :P... a co do znaczka, to nie musisz naciskać, a możesz wpisywać, -arrow-, gdzie "-" to " . Tak w ramach wyjaśnień.
Kubal

Post autor: Kubal »

Baby Jo :arrow: Małe Jojo :D
Aliens - czy ty grozisz na tym forum swoimi wpływami ?
Uważaj bo umrę (ze śmiechu)...
I jeszcze jedno - zejdź ze Slesza - czepiasz się go jakby był najgorszym popychadłem :?....czy użycie "--> "zamiast ":arrow: " to coś złego ?jedno "szczałka" i drugie "szczałka" :P
Użytkownik "Aliens " otrzymuje drugie upomnienie za nadmierne "czepianie" się innych userów :mrgreen:
Awatar użytkownika
Slesz

To toys czy Małe JoJo teraz, bo ja już nic nie wiem :?

toys :arrow: boys boys boys, are lookin for the good time
Małe JoJo --> mały interes
Awatar użytkownika
Aliens

toys :arrow: Toys story :P

Niestety, ale każdy błąd jest bardzo karany. Pomyłka w stylu, że ktoś kogoś wyprzedził z postem, może być dopuszczalna, ale po minięciu 5 minut, użytkownik, który nie poprawił swojego posta musi otrzymać pewną naganę.
Dlatego też, aczkolwiek i z pełną świadomością, użytkwonik o nicku
Kubal otrzymuje swoje pierwsze upomnienie, za błąd wynikający ze źle dobranego skojarzenia, lub nie poprawenia błędu, w grubym limicie czasowym.

Wszelkie próby demorializacji, będą surowo karane. Upomnienia są po to by wylatywać, a nie by się cieszyć.
ODPOWIEDZ