No koledzy Amigowcy jak się skrzykniemy i każdy codziennie odda ten jeden głosik na stronkę to przy prawie 1000 aktywnych forumowiczów do końca lipca wykręcimy niezły wynik! Eh.. w co ja wierzę W każdym razie mnie to nic nie kosztuje a i was zachęcam.
AMIGA RULES!
Hmm.. fajnie by było
Póki co mamy ~20-30 użytkowników dziennie na forum i to w większości ci sami. Ale i tak, 20*31 daje ładny wynik. Zatem głosujcie jeśli uważacie że warto
Zagłosowałem i postaram się głosować codziennie.
Zapraszam wszystkich użytkowników forum do głosowania.
Zawsze Blod coś robi dla nas teraz my zróbmy coś dla niego.
Niestety z jednego IP można oddać 1 głos na dobę na daną stronę więc pozostaje tylko regularne głosowanie, a co do tego wyrzucania na stronę główną to nie mam pojęcia, mnie to nie spotkało.
no tak ale w neostradzie mozesz sobie zmieniac ip dowolna ilosc razy i kiedy chcesz, tylko gorzej z podawaniem danych bo jak beda same glupoty to sie zorientuja ze walki leca
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki"
Nie pomyślałem o wyłączeniu firewall'a a rzeczywiście pomogło. Tak więc przyłączam się do głosowania. Co do wielokrotnego głosowania jest tak jak napisał Wirus. W neo przy każdym połączeniu otrzymuje się nowe ip, więc można głosować dowolną ilość razy.
BadMojo pisze:Nie pomyślałem o wyłączeniu firewall'a a rzeczywiście pomogło. Tak więc przyłączam się do głosowania. Co do wielokrotnego głosowania jest tak jak napisał Wirus. W neo przy każdym połączeniu otrzymuje się nowe ip, więc można głosować dowolną ilość razy.
Na forum rekiny.pl ludzie są przeciwni tego typu sztuczkom. Poza tym to by było oszustwo - zaszkodzi to tylko nam, jak i pozostałym uczestnikom konkursu. Tak więc, nie wiem czy to taki dobry pomysł. Ale głosowanie raz dziennie, codziennie - jak najbardziej :-)
Wcale do tego nie namawiam - wręcz przeciwnie. Wskazałem poprsotu że jest taka możliwość, przec co wyniki mogą być sfałszowane. Ja głosuję raz dziennie i zachęcam do tego wszystkich na tym forum.
BadMojo pisze:Nie pomyślałem o wyłączeniu firewall'a a rzeczywiście pomogło. Tak więc przyłączam się do głosowania. Co do wielokrotnego głosowania jest tak jak napisał Wirus. W neo przy każdym połączeniu otrzymuje się nowe ip, więc można głosować dowolną ilość razy.
Hurrrraaaaaa!!! Wreszcie też na to wpadłem, ale dlaczego dopiero po 2 dniach Teraz wspieram Was aktywnie...