Witajcie, właśnie chciałem się z wami podzielć informacją z ostatniej chwili. Orginalna Amiga znowu bądzie produkowana !!!!!!!!!!!!!!!!!
Firma Pegazoz zamierza wypuścić na teren Polski Orginalne modele Amigi 600, 1200 i to w niskiej cenie!!! Amiga 600 ma podobno kosztować ok 150zł a Amiga 1200 ok 350zł.
Wręcz niemoge się doczekać
po takich słowach przypominaja sie czasy rozwalonych dżojów po graniu w mortal kombat II
"Na górze stojącej dumnie wśród innych zaśnieżonych gór, niczym w krainie wyśnionej przez elfa. W demonicznych pląsach wiatru, samotnie stał pazur szatana co Ardana zamkiem się zwał."
Mi się wszystkie dżoje sypały na Jaguarze Nie powiem, żebym grał jakoś intensywnie, ale raczej wszystkie się dość szybko waliły(większość była jeszcze z Commodorka) i został mi jeden: QuickShot- for professional players
Pupcia, rubcia, salcesonik!
Helou, belou, w dupę słonik!
Tatolokalizator!
Ja śliniłem albo myłem wodą te przyssawki, bo gdy były brudne i zakurzone to gorzej kleiły się do stołu. Oczywiście przed grą opierałem się również na joy'u, żeby się mocniej przyssał. Rączkę też zdarzyło mi się urwać.
PS A pamiętacie joystick'i "Scorpiony"? Można było nimi grać na 2 sposoby, ale ten motyw ze złożeniem dżoja na kształt skorpiona i granie nim w powietrzu jakoś mi nie pasował (było to cholernie niewygodne, więc zawsze grałem w konwencjonalny sposób).