Jak już wspomniałem to forum internetowe a nie rzeczywistość.

Moderator: GTW
Jak zawsze post na temat, kurde się obudził dzieciak.Arekis pisze:Kur. . . Jak ja nie nawidze nazywania ludzi pupilkiem. . .
@Slesz - Ja nie utyłem, wręcz przeciwnie
13- nastoaltku, teraz rozumiem twoje durne zachowanie na forum, no wiesz - ten wiek - wiele mówi. Jest taki szczeniacki i głupi jeszcze, mało nabytej wiedzy i w ogóleArekis pisze:No coments. . .
Jesteś Typem Szczeniaków Odmóżdzonych ( nie posiadający mózgu ). Dobrze, że wkońcu sam do tego doszedłeś, nie trzebyło ciebie prowadzić za rączkę do tej prawdy. Ciesz się, że to ty masz ręce i nogi, bo dzięki temu, jesteś pełnoprawnie trakotwany jako dziwoląg, nie posiadający mózgu. Heh, prawda została odkryta - forumowy potwórArekis pisze:Tiaaa. Szczeniacki wiek. . . Ja akurat nie jestem tego typu szczeniakiem. . . Jestem innego typu szczeniakiem bo jak dla mnie to niektórzy kolesie mają niezbyt rozwinięte mózgi (dziw bierze że mogą mówić i chodzić)
Ja nie widziałem. . . Musze se obejżeć jakiś 4 godzinny film o wojnie w WietnamieBebokus pospolitus pisze:Właśnie zakończyłem oglądać Pluton.Świetny film z bardzo dobrą rolą Charliego Sheena.
Widzieliście?