ZDRAJCA, problem z odpaleniem.
Moderator: GTW
- Xerwer
Witam, - masz na myśli ten plik o którym pisałem na początku?BadMojo pisze:Xerwer: Mógłbyś wrzucić ten pliczek na strefe ? U mnie niby jest.ale snoopdos wywala błąd przy jego otwieraniu (ofkoz gra się wywala).
---edit---
Podmieniłem na inny plik i nadal wyskakuje błąd.ale na szczęście da się ten moment ominąć. Mimo wszystko prosiłbym o ten pliczek.
dostałem go na maila i taki zamieściłem w grze - bo ten z mojej płytki przepadł na zawsze
W gierkę tę nigdy nie grałem a jedynie teraz odpaliłem by zobaczyć czy działa - faktycznie słabo coś z tą synchronizacją ale z tym sami musicie sobie jakoś poradzić

- BadMojo
Tak dokładnie o ten Niby jest w tym archiwum, ale program go nie widzi. Także jak byłbyś tak uprzejmy - wrzuć na strefę
ps. U mnie na cd32 działa świetnie - nic nie przycina, synchro w porządku. Dzisiaj się zabieram za jej przejście. Gierka jest naprawdę fajna, niektóre teksty zabijają

ps. U mnie na cd32 działa świetnie - nic nie przycina, synchro w porządku. Dzisiaj się zabieram za jej przejście. Gierka jest naprawdę fajna, niektóre teksty zabijają

AXE Capoeira!
- BadMojo
- OSH
Była tylko JEDNA wersja "Zdrajcy" - ta, która jest zamieszczona na MACD4. No chuba, że wziąłeś plik z wersji demo na MACD3. Albo miałeś bezpośredni kontakt z twórcami:)
Aha, jeszcze jedno. Gra jest napisana w AMOS-ie, więc nie dziwcie się, że animacje są niezsynchronizowane z dźwiękiem na 040:D
Aha, jeszcze jedno. Gra jest napisana w AMOS-ie, więc nie dziwcie się, że animacje są niezsynchronizowane z dźwiękiem na 040:D
A1200 E/BOX Tower, Apollo 1240/25 MHz 34 MB RAM, HDD 20 GB; LG10x30x40, A1200 E1230/40 18 MB RAM, CD-32+SX-1 10 MB RAM, A500, CDTV, A600, C64, C64+1541-II:), C-64G