Znaleziono: Ruff'n'Tumble (było: Jak się nazywa ta gra?)
Moderator: GTW
- Jedi
- Kontakt:
Znaleziono: Ruff'n'Tumble (było: Jak się nazywa ta gra?)
Nie pamiętam dokładnie, bo grałem w tą grę ok. 5 lat temu, kiedy miałem jeszcze Amigę, ale przypomina że chodziło się dzieciakiem z bronią i że była to platformówka. Sorry, ale więcej nie pamiętam.
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
Kult - Komu bije dzwon
- Jedi
- Kontakt:
A skąd można je ściągnąć? Bo jakoś mi się nie kojarzy, ale myślę że to mógł być Denis.Grybski pisze:Niewiem czy to to ale wydaje mi sie,że chodzi Ci o gre Denis lub może o Ruff'n'Tumble.
Pozdrowienia
Kult - Komu bije dzwon
Kult - Komu bije dzwon
- Wirus
- Moderator
Z regulaminuJedi pisze: A skąd można je ściągnąć? Bo jakoś mi się nie kojarzy, ale myślę że to mógł być Denis.

- Jedi
- Kontakt:
Sorry, ale totalnie nic nie pamiętam. A jak mi się przypomni to napiszę!Gregor! pisze:Spróbuj sobie coś więcej przypomnieć „Dzieciak z bronią to trochę za mało”![]()
Może chodzi ci o Heart of Darknees tyle tylko że to gra na pc ,ale dzieciak z bronią jest.

A Heart of Darknees to nie to, bo ta gra była na Amigę, ale dzięki że odpisałeś.
[ Dodano: Sob Lip 10, 2004 21:11 ]
Do Wirus
Pierwsza strona z regulaminu odpada, bo tam niema gier na Amigę, a tylko takie mnie interesują (przynajmniej jak na razie). Druga zresztą też bo tam niema żadnych gier na Amigę.
Kult - Komu bije dzwon
Kult - Komu bije dzwon
- martini
Ruff'n'Tumble i Denis są tu http://www.emumania.pl/ aha Ruff jest też oczywiście na naszej stronce 

Only Amiga makes it possible
happy owner of A500!

- Wirus
- Moderator
to coś niedokładnie patrzysz. Jakby nie było tam gier na amige to po co widniały by w regulaminie. Poszukaj dokładniejJedi pisze: Do Wirus
Pierwsza strona z regulaminu odpada, bo tam niema gier na Amigę, a tylko takie mnie interesują (przynajmniej jak na razie). Druga zresztą też bo tam niema żadnych gier na Amigę.
- Jedi
- Kontakt:
Znowu do Wirusa
Jak wchodzę na www.planetemu.net to w dziale Consoles niema Amigi, a jak tam niema to nie wiem gdzie już mam szukać. Natomiast jak wchodzę na www.retro.makii.pl klikam na ikonkę download u góry strony wchodzę do Comondore i Amiga i pisze Gry(0), Dema(0). Patrzyłem też w Archiwum plików i też to samo. Więc niby gdzie mam szukać. Jak Ty znalazłeś to powiedz mi gdzie, bo ja się już poddaję.
Jak wchodzę na www.planetemu.net to w dziale Consoles niema Amigi, a jak tam niema to nie wiem gdzie już mam szukać. Natomiast jak wchodzę na www.retro.makii.pl klikam na ikonkę download u góry strony wchodzę do Comondore i Amiga i pisze Gry(0), Dema(0). Patrzyłem też w Archiwum plików i też to samo. Więc niby gdzie mam szukać. Jak Ty znalazłeś to powiedz mi gdzie, bo ja się już poddaję.
Kult - Komu bije dzwon
Kult - Komu bije dzwon
- Wirus
- Moderator
- Jedi
- Kontakt:
Nie znam francuskiego to nie mam pojęcia jak jest komputer po francusku jedyne co umiem powiedzieć po francusku to merciWirus pisze:a od kiedy to amiga to konsola? To jest francuska strona więc komputery podpisane są "Ordinateurs". A co do retro.makii to nie wiem dlaczego w nawiasie jest 0 ale możesz śmiało tam wejść i będziesz miał tysiące (jak nie więcej) gier do ściągnięcia. Znajdziesz je w archiwum plików

[ Dodano: Nie Lip 11, 2004 11:46 ]
Wydaję mi się że to jednak Ruff nTumble, ale z jaką konfiguracją działa ta gra?martini pisze:Ruff'n'Tumble i Denis są tu http://www.emumania.pl/ aha Ruff jest też oczywiście na naszej stronce
[ Dodano: Nie Lip 11, 2004 12:03 ]
Już nie trzeba, mi działa na ocs13. I wielkie dzięki dla Was że mi pomogliście, nawet nie wiecie jak cholernie się cieszę. Jeszcze raz wielkie dzięki.
Kult - Komu bije dzwon
Kult - Komu bije dzwon
- BadMojo
- Jedi
- Kontakt: