Widziałem kilka tematów kiedy powracają jacyś użytkownicy,proponuje żeby wszyscy którzy po jakimś czasie wracają tu się wpisywali.
NP: Powróciłem ja po roku przerwy ale już takie zachowanie za jakie dostałem bana nigdy się nie powtórzy bo gówniarzem jeszcze byłem,teraz się zmieniłem i sam się śmieje ze swoich starych postów. tzn. Piotr B. przeszedł na tę jasną strone mocy
Hardy pisze:Widziałem kilka tematów kiedy powracają jacyś użytkownicy,proponuje żeby wszyscy którzy po jakimś czasie wracają tu się wpisywali.
NP: Powróciłem ja po roku przerwy ale już takie zachowanie za jakie dostałem bana nigdy się nie powtórzy bo gówniarzem jeszcze byłem,teraz się zmieniłem i sam się śmieje ze swoich starych postów. tzn. Piotr B. przeszedł na tę jasną strone mocy
No proszę, tego się nie spodziewałem, co jak co, ale tego nie. Witamy Cię Piotrze i mamy nadzieję, że spełnisz swoją obietnicę .
Teraz wiesz co to znaczy ulec Ciemnej Stronie Mocy, niewielu Mrocznych Jedi przeszło spowrotem na ścieżkę światła. Tobie się to udało, Moc jest w Tobie silna, Rada Jedi postanowiła uznać Cię za pełnoprawnego członka Zakonu Jedi. Witamy Cię spowrotem w naszych progach były Darth Boberze i niech Moc zawsze będzie z Tobą młody padawanie .
Takie krótkie kazanie wymyśliłem .
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Bebokus pospolitus pisze:Hehe to teraz będzie się działo
Nic się nie będzie działo, to że tu powróciłem niema większego znaczenia, ciesze się że Blod jest łazkawy i pozwolił mi wrócić.
mamy nadzieję, że spełnisz swoją obietnicę
No pewnie, nie mam w zasadzie czego spełniać bo już z debilnych postów wyrosłem wiek między 13 a 14 to wiek zmian. Już nie będzie tak że BadMojo nazwie mnie dzieciakiem a ja go kut. miał prawo do napisania i jest starszy, zresztą jak do mnie jakiś 8-latek podskakuje to też mnie to strasznie wkurza.
Zmienić powinieneś nie tylko siebie, ale też swoją pisownię - łaskawy pisze się przez "s" a nie "z", ot takie małe sprostowanie . Zaraz sprawdzimy czy naprawdę się zmieniłeś . Co sądzisz o tym ?
Jedi pisze:Zmienić powinieneś nie tylko siebie, ale też swoją pisownię - łaskawy pisze się przez "s" a nie "z", ot takie małe sprostowanie . Zaraz sprawdzimy czy naprawdę się zmieniłeś . Co sądzisz o tym ?
Błędy się każdemu zdarzają a na tym zdjęciu nic takiego niema złego. ale swoje pooglądy mam i dla mnie rozbieranie się do kamery i aparatu jest niemoralne.
Taki strój, AlaN, nazywa się bielizna bądź bikini i jest zbędnym dodatkiem, który sprawia tylko, że kobieta wygląda gorzej, niż gdyby go nie miała, nie uznaję odpowiedzi .