Moze by tak sprowadzic na to forum jakies laski? Sprobujcie swoje kolezanki zarazic manią amigi, bo tak jak same typy tu piszą to troche nudne Natalia nam chyba odeszła to już sie tu gajowo zrobiło
Przeciez to normalne ze bardzo malo lasek interesuja sie grami a tym bardziej emulacja, nikt niekupuje(owal) na komunie dziwczynce amigi czy c64 co najwyzej brat mogl dostac i z tad moglo pojawic sie zainteresowanie ale takich przypadkow jest malo, przynajmniej ja nieznam zawiele.
"IT doesn´t born yet, because when IT born, it will be end of all what we know. IT is God, IT is Devil, IT is Unborn. It isn´t here yet, but seas become dry, newborns dying and land is controled by wave of hysteria and madness."
ZB pisze:
jak sie czujesz urazony to zapraszam na czaty
Przeciez to normalne ze bardzo malo lasek interesuja sie grami a tym bardziej emulacja, nikt niekupuje(owal) na komunie dziwczynce amigi czy c64 co najwyzej brat mogl dostac i z tad moglo pojawic sie zainteresowanie ale takich przypadkow jest malo, przynajmniej ja nieznam zawiele.
Nie wiem, co by się stało, gdyby moja Pani nie zamieściła posta na C-64 Power. Prawdopodobnie nigdy byśmy się nie poznali. A moim pierwszym prezentem dla Niej były 2 płytki z kompletną Gamebase64 V2.0
ZB pisze:
jak sie czujesz urazony to zapraszam na czaty
jakie czaty? przeciez nie o to mi chodzi. Moze Ty sie poczules urażony? bo ja napewno nie.
Ja znam kilka panienek co grały w gry, i graja. Niestety amiga juz ich na tyle nie interesuje, tylko tyle zeby sobie pograc w superfroga o tyle. Teraz grają w the sims albo inne dziadostwo.
A ja od czasu gdy ponownie odkryłem klocki Lego, mam w nosie komputery. Mam silnik, zębatki do przekładni 14|16/1, i to starczy do szczęścia. Jak dostane drugi silnik to zrobię zdalne sterowanie na kabel. Niestety, radiem prądu nie przeniesiesz.