Witam. Przeglądając tak forum doszedłem do wniosku że przydał by się dział rekordy (czyt. rekordy z gier), gdzie można by umieszczać swoje dokonania w różnych grach np. z Amigi lub Commodore 64. Publikacja danego rekordu mogła by wyglądać tak:
Tytuł Gry: np. Superfrog Emulator/Komputer(sprzęt na jakim graliśmy): np. WinUae 8.0.27 Punktacja: np 200 000 Poziom(na którym ukończyliśmy grę): np. Zamek 2 plansza
No i oczywiście każdy rekord poparty screenem tabeli wyników bądź takim żeby było widać uzyskane score. To jest mój pomysł na poprawienie atmoswery na forum choc i tak jest super
Pozdrawiam i prosze o wypowiadanie się co do mojego pomysłu.
oczywiście. rekord musi byc uczciwy. uzywanie trainerow jest bezsensowne i rekord nie jest satysfakcjonujacy, ani dla gracza, ani dla innych, ktorzy chcieli by go pobic
Jak ktoś chce się pochwalić to nawet fajna sprawa tylko bez trainerów taki gorgol zaraz pokaże jakiś super wynik a pewnie będzie z trainerem grał a wtedy to bez sensu jest.Fajne tez by było takie coś że ktoś grał w grę która jest na dwóch graczy i pokazał wynik a potem ktoś napisał wyzywam cię na pojedynek i pojedynek przez neta by się toczył albo ktoś dał by wynik z gry i druga osoba by napisała chcę pobić twój wynik i byśmy tylko czekali aż to mu się uda
no jasne ze by mozna bylo. tylko ze wlasnie ta sprawa cheaterow, ktorzy by wyskakiwali z fikusnym score. w sumie na zdrowy rozsadek mozna sie domyslec jesli ktos gra z niesmiertelnoscia to pewnie przejdzie cala gre. powiem tak jesli dzial powstanie to najlepiej jak by uczestniczyli w nim uczciwi gracze a nie trainerowcy bo to nie chodzi o to zeby przejsc gre z trainerem i nabic miliard puntow, tylko o dobra zabawe i konkurencje