Sadystyczna gra
Moderator: GTW
-
- Kontakt:
Sadystyczna gra
Kiedys chyab w Secret Service przeczytalem recenzje takiej amigowskiej gierki. Wybiegalo zalozmy 20 ludzi, byl celownik i sie do nich strzelalo
. Np. jak sie trafilo w noge to noga odlatywala, czlowiek krwawil, kustykal, ale jeszcze zyl. Zadanie bylo takie, by zabic wszystkich(wiezniow?) ludzi ;p Gra chora, ale zawsze chcialem ja miec, niestety ten numer bodajze Secret Service zapodzial sie mi :/ Gra chyba miescila sie na jednej dyskietce... Aaaa... te ludziki wygladem przypominaly zawodnikow z Sensible Soccer ^^

- Wirus
- Moderator
ewentualnie Zombie Apocalypse
-
- Kontakt:
Dzieki za odpowiedzi, ale to na 100% nie jest Zombie Apocalypse. Czy to jest GeekShot.. to nie wiem, nie mam screenow wiec nie jestem w stanie odpowiedziec, a geirki w necie nie udalo mi sie sciagnac :/
Ona polegala na strzelaniu do jencow. To tak jakby na boisko ogrodzone murami wpuscic 50 ludzi a potem do nich strzelac(przynajmniej tak to wygladalo).
Ona polegala na strzelaniu do jencow. To tak jakby na boisko ogrodzone murami wpuscic 50 ludzi a potem do nich strzelac(przynajmniej tak to wygladalo).
-
- V.I.P.
Re: Sadystyczna gra
chodzi Ci o tą sadystyczną grę? to na 100% GeekShoot I/II i jest w aminecie, tutaj:ucze pisze:Kiedys chyab w Secret Service przeczytalem recenzje takiej amigowskiej gierki. Wybiegalo zalozmy 20 ludzi, byl celownik i sie do nich strzelalo. Np. jak sie trafilo w noge to noga odlatywala, czlowiek krwawil, kustykal, ale jeszcze zyl. Zadanie bylo takie, by zabic wszystkich(wiezniow?) ludzi ;p Gra chora, ale zawsze chcialem ja miec, niestety ten numer bodajze Secret Service zapodzial sie mi :/ Gra chyba miescila sie na jednej dyskietce... Aaaa... te ludziki wygladem przypominaly zawodnikow z Sensible Soccer ^^
ftp://de.aminet.net/pub/aminet/game/shoot/Geeks.lha
kope lat minęło..
-
- Kontakt:
- Wirus
- Moderator
- ButcheR
- Kontakt:
Kiedyś grałem w taką sadystyczną gre pod Windowsa. Gra nowiła nazwę: "Sadist II - ostatni krzyk" czy jakoś tak. Znalazłem link do niej:
Oficjalna strona Sadist
Z niej można pobrać pełą wersje Sadist i Sadist II. Bardziej mi się podoba ta druga. Obie gry grafiką przypominają Lemmingów
.
Oficjalna strona Sadist
Z niej można pobrać pełą wersje Sadist i Sadist II. Bardziej mi się podoba ta druga. Obie gry grafiką przypominają Lemmingów

::::: http://www.qc-clan.oned.pl/ :::::
- mU
Re: Sadystyczna gra
Akurat ten fragment opisu pasuje do gry Sensible Massacre, ktora wyglada tak:ucze pisze:(...)Aaaa... te ludziki wygladem przypominaly zawodnikow z Sensible Soccer ^^

Moze to o czym piszesz to jakas nastepna czesc czy cus...

Co prawda nigdy nie slyszalem, zeby ludka trzeba bylo pare razy trafic... chociaz

-=-=-= EDIT =-=-=-
chwile poszukalem i jestem prawie pewien, ze chodzilo o te gierke - jakos zapomnialem, ze faktycznie mozna tylko zranic ludzika

ZERKNIJ TUTAJ
W razie co PW -> wysle gierke mailem, niespakowana wazy 1.00MB